Trend

58 kilótól szabadult meg az apa, hogy együtt futhasson az ikreivel

Jacob végre szerette volna megadni a fiainak az apát, akit megérdemelnek.

Jacob Kiper két nyolcéves ikerfiú apja és azt tervezte, hogy idén apák napján együtt kirándul velük. Ez sokaknak egy átlagos hétvége is lehetne, de nem Jacobnak, akinek ehhez már jóval korábban el kellett kezdenie drasztikus változtatásokat eszközölni az életén.

A 38 éves férfi két évvel ezelőtt még 136 kilót nyomott és nem tudott aktívan játszani a gyerekekkel. „Szerettem volna végre megadni a fiúknak az apát, akit megérdemelnek” – mondta a férfi a Godd Morning Americának.

Jacob felesége is komolyan aggódott érte, mert a családjában sokaknak van szívproblémája. Ezért kérlelte, próbáljon meg lefogyni.

Jacob Kiper

Jacob Kiper (Fotó: Facebook)

Jacob az ételadagok csökkentésével kezdte, majd kiiktatta a rántott és gyorskajákat és mozogni kezdett a kicsikkel, pár hónap után pedig már nem kapkodott levegő után.

Azt mondja, a legjobb tanács, amit adhat másoknak, hogy sose feledjék, hogy a fogyás nem egy lineáris történet. Eleinte hamar leadott pár kilót, de volt több hét, egy hónap is, amikor a mérleg nyelve nem mozdult. Ilyenkor nem szabad feladni.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Komoly fogyástörténetekről itt olvashatsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top