Trend
Szponzorált tartalom

Nyári divat: tengerész stílus újragondolva

A tengerpart ihlette szettek igazi nyári divatkedvencek, mutatjuk, miként viseld őket, ha elszakadnál kicsit a matrózcsíkoktól.

A tenger morajlása, a vízfelszínen megcsillanó napfény, a forró, homokos tengerpart – részletek, melyekből mesés nyaralások, feledhetetlen emlékek építkeznek. Nem csoda, hogy a tengerparti hangulat a nyári divatot is évről-évre megihleti, gondoljunk csak a kék-fehér-piros matrózcsíkokra, vagyis a tengerész stílus alapelemeire. Betonbiztos divatosságuknak köszönhetően szívesen viseljük őket, időnként azonban nem árt, ha egy kicsit felfrissítjük fantáziánkat.

A tengerész stílust jóval lágyabb színhasználattal is megvalósíthatjuk: keverjük a kékek mellé a homok bézs színét, vegyítsük egy kis természetes hatással és máris megkapjuk annak új, kifinomultabb változatát.

Megnézem
Összes kép (6)

A natúr színek szerelmeseinek érdemes a lenyugvó nap narancsos árnyalatát is belevinni szettjeikbe, csodásan mutatnak a bézsekkel és kékekkel is. A natúr, háncsból, raffiából vagy más anyagból font táskák szuperül illenek ehhez a stílushoz, egy kör alakú tote táskával (Answear) például hétköznapi szettjeinkbe csempészhetjük a beach-hangulatot, és még a cuccaink is elférnek benne.

A tengerparti stílus több a matrózcsíknál - Ruhák és kiegészítők: Answear

A tengerparti stílus több a matrózcsíknál – Ruhák és kiegészítők: Answear

A tengerész stílushoz nem kell talpig csíkosba bújnunk, elég, ha a kiegészítők közül választunk ki néhány ilyen darabot. Egy csíkos espadrilles cipő (Answear) igazi nyári alapdarab lehet a témában, jól mutat könnyed nyári ruhákhoz, mint ez a kék, lenge farmer ruha (Answear), és nadrágos szettekhez is. 

A fonott mintázat nem csak táskánkon, cipőnkön is visszaköszönet, népszerűek a háncs talpú lábbelik, de az idei nyár egyik legdivatosabb szandáltípusa, a slingback is remekül mutat vele: a nőies, klasszikus fazon a natúr hatású anyaghasználattól igazán egyedi lesz (Answear).

Vízparti hangulat a belvárosban: egy kis kék, egy kis homokszín és kész is a beach-hangulat. - Ruhák és kiegészítők: Answear

Vízparti hangulat a belvárosban: egy kis kék, egy kis homokszín és kész is a beach-hangulat. – Ruhák és kiegészítők: Answear

A markáns, csíkos minták helyett (vagy mellett) a trópusi, pálmafás printekkel is érdemes színesíteni ruhatárunkat, az összeállításunkban szereplő ruhát például nem csak szabása, de toile de jouy mintázata is rendkívül különlegessé teszi (Answear). Az alapdarabokat tekintve a farmer miniszoknya igazi kincs, mely a tengerpart ihlette stílusba is szépen belilleszthető, casual szettek remek alapelemét jelentheti, érdemes azonban valamilyen látványosabb elemmel kombinálni: egy ráncolt anyagú felső (Answear), egy extrább sportcipő (Answear) és máris nem lesz basic a szerelésünk.

Vízparti hangulat nőiesre hangolva

Vízparti hangulat nőiesre hangolva -Ruhák és kiegészítők: Answear

Ha nadrágot húzunk, érdemes szettünket övvel is kipróbálni, rengeteget alakíthat az összképen egy jól megválasztott bőr öv (Answear). Egyszínű ruháinkhoz válasszunk látványosabb kiegészítőket: órát, ékszert, vagy egy csinos sálat, mellyel ékesíthetjük frizuránkat fejpántként vagy a copf díszeként (Answear).

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top