nlc.hu
Trend

Tükörpor a körömre

Éljen a tükörpor! – ez a cucc csodát tesz a körmeiddel

Itt a nyár, mikor próbáljuk ki a csillogó, ragyogó, formabontó körömdíszítéseket, ha nem most? Mutatjuk, mire képes a tükörpor.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádok a színekkel játszani, legyen szó kézműveskedésről, felnőtt kifestőkről vagy éppen nyári manikűrről. Kedvel is a manikűrösöm, mert jó alany vagyok arra, hogy az újdonságait tesztelje rajtam. Így, nyár derekán imádom a neon színeket, a csillogó glittereket, az ombre megoldásokat, amik a nyári naplementék színeit idézik, és mostanában kezdem felfedezni magamnak a tükörport. A tükörpor vagy króm pigmentpor az egyik leglátványosabb dolog, ami a körmeinkkel történhet. Alkalmazásának lényege, hogy miután felkened a körmödre (vagy a körmös felkeni neked) az alapszínt, a még ragacsos lakkba finom ecsettel beledolgozza a tetszőleges színű tükörport, és ettől aztán a köröm fémes, csodaszép ragyogást kap.

Itt egy videó a műveletről:

Itt pedig néhány elkészült alkotás, hogy kedvet kapj te is a tükrös manikűrhöz vagy pedikűrhöz:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#mirrorpowder nails

sunnynails_toronto (@sunnynails_toronto) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💙

@ ta_nails_tokyo által megosztott bejegyzés,

Nude kedvelőknek, de akár menyasszonyoknak is el tudjuk képzelni a visszafogottabb megoldásokat:

Vannak itt még nyári körmök:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top