nlc.hu
Trend

REVOX arcápolók

Újraindítottam az arcbőrömet – Kipróbáltam a REVOX C-vitaminos és hialuronsavas arcápolóit

A C-vitamin és a hialuronsav trendi összetevők a kozmetikumokban. Szerkesztőnk kipróbálta, mit tudnak a gyakorlatban.

A Revuele egy 2009 óta létező, európai kozmetikai márka, mely minőségi, és nem elhanyagolható módon kiemelkedő ár-érték arányú szépségápolási termékeket kínál. Kozmetikumaikban ugyanis olyan összetevők találhatók, melyeket ebben az árketegóriában máshol nem találhatunk meg. Kipróbltuk márka REVOX termékcsaládjának C-vitaminos és hialuronsavas arcápolóit.

A C-vitamin rengeteg előnyös tulajdonságának egyike, hogy erős öregedésgátló hatóanyag, fokozza a bőr antioxidáns védelmét a szabad gyökök és a környezeti ártalmak ellen. Elősegíti a kollagén szintézist, világosítja a bőrtónust, és csökkenti a hiperpigmentációt a melanintermelés csökkentésével. A REVOX JUST VITAMIN C szérumot ráadásul aloe vera és zöld tea kivonattal is gazdagították, így fokozva a termék antioxidáns jellemzőit.

Revuele REVOX JUST VITAMIN C

Revuele REVOX JUST VITAMIN C

Már a termékek letisztult, “patikai” stílusú dizájnja is a hasonló alapanyagokkal dolgozó, ám sokkal magasabb árkategóriájú kozmetikumokéhoz áll közel. A szérumot az üveg kupakjába épített pipettával adagolhatjuk, igen kényelmesen. Az elmúlt napokban – a használati utasításban foglaltaknak megfelelően – reggelente 4-5 cseppet masszíroztam be az arcbőrömbe. A szérum telt állagú, de egyáltalán nem ragacsos, az illata semleges. Ami azonnal a feltűnt, hogy a bőröm extra gyorsan magába szívta.

A szérum után a reggeli arcápolási rutint az ugyanolyan kiszerelésben kapható REVOX JUST HYALURONSAV hidratálóval folytattam, melyből szintén 4-5 cseppet vittem fel a bőrömre. A hialuronsav a bőrben természetesen megtalálható anyag, melynek szuperképessége, hogy a tömegének ezerszeresét képes vízből tárolni, sőt, a nedvesség elvesztését is megakadályozza. Amellett pedig, hogy hidratál, helyreállítja a bőr természetes védekezőképességét, valamint az öregedés jeleit is csökkenti. Az 5% hialuronsavas hidratáló átlátszó, géles állagú, nagyon enyhe, savas illattal. A bőröm ezt is szinte pillanatok alatt, vígan felszívta.

Revuele REVOX JUST HYALURONSAV

Revuele REVOX JUST HYALURONSAV

A két arcápoló felkenése után az arcbőröm egy friss gyümölcs üde, feszes héjához hasonló állagot kapott. Mindemellett kimondottan megnyugtató, már-már simogatásszerű bőrérzetet tapasztaltam.

A hatás több óra elteltével is tartós maradt, gyakorlatilag egész nap sokkal rugalmasabbnak éreztem a bőrömet. A tesztelés során több olyan nap is volt, amikor sminkeltem, a két arcápoló pedig sminkalapként is bevált, úgy, hogy további hidratálót, illetve primert sem használtam ezeken felül. Az arcbőröm sokkal egyenletesebben vette fel az alapozót és a nap folyamán jóval kevésbé száradt ki.

Bő egyhetes, napi szintű használat után úgy érzem, mintha “újraindítottam” volna az arcbőrömet. A ráncaim és a szemem alatti karikák meglepő mértékben halványodtak, az orromon és könyékén rendszereen jelentkező finom, de annál több bosszúságot okozó hámlás pedig gyakorlatilag teljesen megszűnt. A bőröm összességében véve egységesebb, ragyogóbb, egészségesebb küllemet öltött. Bár nem pihentem többet az elmúlt napokban, mint általában szoktam, azonban az arcom valahogy mégis kipihentebbnek látszik. Mindemellett belülről is sokkal komfortosabbnak érzem.  

Mindent egybevetve a két arcápoló engem kifejezetten meggyőzött. Nem csupán küllemükben és összetevőikben hasonlítanak a sokkal drágább termékekhez, de a hatásukat tekintve is. Mostantól tehát nem kell vagyonokat kötened, ha meg akarod adni a bőrödnek az olyan hasznos anyagokat, mint például a C-vitamin vagy a hialuronsav, hiszen ezekkel a termékekkel ezt nagyon barátságos áron is megteheted.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top