Trend

Légy modell egy napra! – Élményfotózás profi stábbal (x)

Imádod nézegetni a divatanyagokat? Álmodoztál már róla, milyen lenne, ha egyszer rólad is ilyen látványos fotók készülnének?

Az asalon.hu profi csapatával átélheted az élményt, hogy egy divatfotózás modellje légy.

A divatportál legújabb szolgáltatása, hogy személyre szabott divatfotóanyagot készít bárkiről kortól, alkattól függetlenül.

Csokán Vivien

Csokán Vivien

Mindenkinek ajánlom. Magabiztosságot és boldogságot ad. Olyan ez, akár egyfajta terápia.” – vallotta Csokán Vivien.

Mire számíthatsz?

1. Összeállítják a koncepciót

Ha van konkrét elképzelésed, szuper, de ha nincs, bátran bízd a csapatra. Nincs más dolgod, mint írni az info@asalon.hu-ra, majd a stáb veled egyeztetve a személyiségedhez illő koncepciót kidolgozza.

2. Elkészítik a sminked

A csapat tapasztalt makeup artistja elkészíti a tökéletes sminket és közben hasznos tanácsokkal lát el, mire figyelj, amikor magadat sminkeled.

3. Elkészítik a frizurád

A fodrász az arcformádhoz illő hajstílust készíti el profi divatanyag igényességével. A szolgáltatás részeként hajápolási tippeket is kaphatsz.

4. Összeállítják az öltözéked

Vanyovszki Mária, divatszakember úgy alakítja a koncepciót és az öltözéket, hogy a benned élő fashion modellt megmutasd. Az alakodnak és a karakterednek megfelelő ruhák kiválasztása során szín- és stílustanácsokat is kapsz.

5. Tökéletes divatfotók készülnek rólad

Igény szerint stúdiós, egyéb beltéri, vagy kültéri fotózást is vállalnak, melyhez mindent leszerveznek. Neked már csak élvezni kell a főszerepet. A fotós közben folyamatosan segít, instruál. A választott képeket igényes utómunka után kapod meg.

Horváth Nóra

Horváth Nóra

+ 1 TIPP

Nem vágysz divatfotókra, de szeretnél végre magadról, a barátaidról, vagy családtagjaidról profi fotókat?Az asalon.hu tapasztalt stábja rendelkezésedre áll. Rendeld meg a fotózást, ami tökéletes ajándék szülinapra, anyák napjára, lánybúcsúra, de akár céges csapatépítésre is.

Kinga Nguyen

Kinga Nguyen

Éljétek át, milyen egy profi stábbal alkotni! – asalon.hu
_____

Fotók: Nerpel Nikoletta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top