Trend

Lesd el Beatrix hercegnő stílusát, megéri!

Meghan Markle helyét ugyan nem tölti be, mégis érdemes jobban szemügyre vennünk Beatrix hercegnő öltözködési stílusát. Sőt, azt is megmutatjuk, hol vehetsz hasonló szetteket elérhető áron.

Mióta kiderült, hogy Beatrix yorki hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi titokban összeházasodtak, ugrásszerűen megnövekedett a divatsajtó érdeklődése minden iránt, amit a hercegnő a nagy napon (vagy bármikor előtte) viselt. A menyegző részletei abszolút a középpontban vannak, pláne, hogy II. Erzsébet unokájának nem zajlott egyszerűen az esküvőszervezés. Apja, András herceg pedofilbotránya rányomta a bélyegét a családi eseményre is, állítólag még menyasszonyi ruhát sem szívesen terveztek Beatrix számára a divatházak, nehogy egy lapon említsék őket az örömapa botrányaival.

Talán emiatt is történhetett, hogy végül a királynő egy vintage estélyi ruháját adta oda a hercegnőnek a (többször is elhalasztott) nagy napra, amivel kétségtelenül elegáns módon húzta ki unokáját a slamasztikából, mi több, rögtön a divatmagazinok címlapjára is repítette. II. Erzsébet királynőtől azonban nem ez volt az egyetlen gesztus, mellyel kifejezte a királyi család támogatását Beatrix hercegnő, illetve annak házassága iránt. A menyasszony azt a tiarát viselhette, melyet a királynő is viselt a saját esküvőjén, és a fotók közül is azt engedték közzétenni, melyen II. Erzsébettel és Fülöp herceggel látható az ifjú pár.

A nagy nap tehát lezajlott, a divat világát pedig úgy tűnik, minden családi botrány ellenére is érdekelni kezdte Beatrix hercegnő stílusa. Bár kétségtelen, hogy az újdonsült Signora Mozzi nem képviseli azt a nagyvilági, letisztult stílust, mint Meghan Markle, és Katalin hercegné is mára a kifinomult öltözködés iskolapéldája lett, Beatrix megjelenése, szettjei mégis üde színfoltot képviselnek, tekintve hogy számára úgy tűnik, nem tilos a tornacipő és bőrdzsekit is simán felvesz koktélruhához, ha kedve tartja. Tudja, mit illik egy rangos eseményen és mit egy divatkollekció bemutatóján viselni, és teszi mindezt abszolút nőies stílusban. 

Bőrdzsekis hercegnő - Beatrix yorki hercegnő egy londoni eseményen
Megnézem
Összes kép (6)

Kedveli a fodrokat, a csipkét, a ruhák apró, nőies részleteit, de nem esik túlzásokba: miniruhából sosem visel mélyen dekoltáltat, ügyesen trükközik az övekkel, ha a derekát jobban akarja hangsúlyozni, és az esetek többségében jó arányérzékkel állítja össze szettjeit. Ezek közül most mi is kiemeltünk hármat, mi több, néhány tippel is megtoldottuk a fotókat, hogy lássátok, stílusát nem is olyan nehéz átvenni.

Rögtön az elsőnél feltűnő darabnak számít a fénylő szaténszoknya, pláne narancsos-bronzos színben, a hercegnőnek mégis sikerült a macás helyett nőies irányba terelnie az összhatást azzal, hogy matt fekete felsőt és blézert választott hozzá. A kabátka szabása is tökéletes: kellően karcsúsított és megfelelő a hossza is, így szépen nyújtja az alakját.

Lesd el a stílusát! - Beatrix yorki hercegnő

Lesd el a stílusát! – Beatrix yorki hercegnő (Fotó: Getty Images)

Fekete masnis top – Zara / Narancssárga szaténszoknya – Mes Demoiselles – About You / Fekete 3/4-es ujjú bélzer – Orsay / Fekete tűsarkú – Guess – Ecipő

Az ingruha-sportcipő kombó kikophatatlan az aktuális trendek közül és láthatóan a hercegnőnek is kedvére való a sportos, casual stílus. Az összhatás mégsem slampos, a ruha színéhez passzoló övvel ráadásul még jobban kihangsúlyozza homokóra alakját.

 

Beatrix hercegné szívesel ingruhákat, mutatunk mi is prá csinos variációt rá.

Beatrix hercegné szívesel ingruhákat, mutatunk mi is pár csinos variációt rá. (Fotó: Getty Images)

Pink ingruha – Heine – About You / Rakott szoknyás, virágos ruha – Reserved / Puffos ujjú ingruha – Orsay / Fehér sportcipő – Tommy Hilfiger – Answear

Elegáns koktélruha és bőrdzseki? Beatrix hercegnőnek még ezt is szabad, hiába, őt nem fenyegeti a veszély, hogy egyszer királynővé koronázzák. Mindazonáltal a szettje szuper, a ruha pedig önmagában is egy remekmű: gyönyörűek a színek, a mintázat, a szabásvonal – legalábbis rajta pazarul fest.

beatrix yorki hercegnő bőrdzsekis szett3

Elegáns koktélruha és bőrdzseki – merész páros, de épp ez a jó benne! (Fotó: Getty Images)

Virágos ruha – Swing – About You / Táska – Lasocki – Ecipő / Bőrdzseki – Mango – Fashion Days / Magassarkú szandál – Ginor Rossi – Ecipő

Hercegnék és stílusok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.