nlc.hu
Trend

Így hordd a fehér pólót

Így hordd stílusosan és változatosan a fehér pólót!

Fehér pólód jó eséllyel neked is van. Most tippeket adunk, hogyan viseld változatosan, stílusosan, a legaktuálisabb trendeknek megfelelően.

Farmer-póló

A fehér póló-kék farmer összeállítás az alapnál is alapabb, felturbózni viszont nem árt. Ezt többféleképpen is megteheted. Az egyik lehetőség maga a farmer megválasztása, mely szabásában, esetleg díszítéseiben lehet különlegesebb darab. A másik lehetőség, ha valamit még ráveszel a pólóra, akár egy blézert, egy  kötött vagy épp egy sportosabb, cipzáras kardigánt, hűvösebb időben egy bőrdzsekit. A lényeg, hogy ez a holmi akár színében, akár a mintája vagy a szabása, anyaga miatt legyen látványosabb holmi! A kiegészítőkkel is játszhatsz, egy díszesebb öv, egy élénk színű táska vagy egy mutatós cipő, illetve ezek kombinációi is feldobják az outfitet.

Fehér póló divat

(Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Szoknyával

A fehér póló a szoknyának is barátja, persze kizárólag betűrve. Az összhatás pedig annál stílusosabb lesz, minél pazarabb a szoknya. Lehet például fényes anyagú, élénk színű, mozgalmas mintázatú és/vagy pörgős, a lényeg, hogy határozott kontrasztot adjon a póló egyszerűségével. 

Fehér póló divat

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Kosztümmel

Legyen szó akár szoknya- vagy nadrágkosztümről, a fehér póló ma már a legtöbb esetben – amikor nem a legszigorúbb, formális dress code van érvényben – simán kiválthatja az inget vagy a blúzt. Sokkal kényelmesebb viselet és a szett eleganciája sem csorbul.

Fehér póló divat

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Pasztellel

A fehér póló nem csak sötétebb, élénkebb vagy kontrasztos árnyalatokhoz passzol, de a pasztelles, púderes színvilágú outfitekbe is beilleszthető. Ilyen színekkel kombinálva kifejezetten kifinomult hatást kelt és fokozza a letisztultság, harmónia érzetét.

Fehér póló divat

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Paperbaggel

A hipertrendi paperbag fazonú nadrágok, illetve szoknyák önmagukban is képesek uralni a szettet, így nincs feltétlenül szükség arra, hogy túlságosan bonyolult felsőrészt válasszunk hozzájuk. Simán elég hozzájuk egy fehér póló, amit persze ebben az esetben is kötelező betűrni.

Fehér póló divat

(Fotó: Getty Images)

Bőrrel

Bár a bőr és műbőr holmik a nyári hónapokban praktikus okokból háttérbe szorultak, egészen biztos, hogy ősszel visszatérnek majd a mindennapok divatjába. A fehér póló és a bőr pedig imádják egymást, legyen szó akár bőrnadrágról, bőrszoknyáról vagy épp bőrdzsekiről. 

Fehér póló divat

(Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Kertésznadrággal

A kertésznadrág – illetve a szoknya – idén is trendi. Bájos és kényelmes viselet, ami nem igényel túl sok cifrázást sem. Elég, ha felveszel hozzá egy egyszerű, fehér pólót és egy sportcipőt. Ez így van egyben.

Fehér póló divat

(Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Több színnel

Ha egy adott szetten belül kettőnél több különböző színt akarsz kombinálni, a fehér póló maximálisan alkalmas arra, hogy a különféle árnyalatok között kapcsolódási- és egyben nyugvópont legyen, ugyanis mindegyikhez egyformán passzol. 

Fehér póló divat

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Még több hasznos divattipp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top