Trend

“Szavazz!” – Az elnökválasztás diktálja a trendet Amerikában

Michelle Obama nyaklánca trendteremtő lett. Rengeteg ismert márka jött már ki szavazásra buzdító ruhadarabokkal és kiegészítőkkel.

Mi is megírtuk, hogy múlt héten igen emlékezetes, szavazásra buzdító beszédet mondott Michelle Obama a demokrata párt politikusainak négynapos, elnökjelölt-állító konvenciója alkalmából. És bizony a volt first lady nem rejtette véka alá, mit gondol Donald Trump elnöki teljesítményéről.

A beszéd nekünk, magyaroknak azért is volt különleges, mivel Michelle Obama egy Nanushka blúzban mondta el. A nyakában lógó VOTE, vagyis szavazz feliratú nyaklánc iránt pedig természetesen azóta ugrásszerűen megnőtt a kereslet. A nyakéket egyébként a Los Angeles-i ByChari néven alkotó fekete designer készítette, aki nem győzött hálálkodni Michelle Obamának, és stylistjának, Meredith Koopnak. Természetesen a 14 karátos aranyból készült ékszert bárki megvásárolhatja, aki hajlandó 430 dollárt rászánni.

És ahogy közeledik a novemberi elnökválasztás, egyre jöbb márka jön ki VOTE feliratú termékekkel, a cipőtől a hajcsatig mindent lehet már kapni, amin a szavazásra buzdító üzenet szerepel.

A Reebok például olyan cipővel jött ki, melynél a pár egyik tagjának hátulján a VO, a másikon a TE betűk szerepelnek.

A Birdies balerinákkal buzdít:

De van hullámcsat:

Zokni:

És természetesen kitűző is:

via

Amerika választ:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top