Trend

Amikor a trendek valósággá válnak – Egyszerű őszi sminkek elkészítése lépésről-lépésre

Módis Gabi sminkest, youtubert kértük fel, mutassa meg, miként tudunk igazi őszi sminket készíteni magunknak.
Módis Gabi bemutatja az őszi sminktrendeket

Az őszi sminktrendek pazar változatosságot kínálnak, az ajánlások közt azonban könnyű elveszni. Hogy segítségetekre legyünk, megkérdeztük Módis Gabi sminkest, youtubert, melyek lesznek a legmeghatározóbb irányzatok, valamint arra is megkértük, mutassa be, miként érdemes a trendeket a hétköznapok valóságába átültetni.

A vörös rúzs idén ősszel is divatos, így nem volt kérdés, hogy az egyik smink fókuszát ez jelenti majd, mi több, egy kis arany szemhéjpúder is előkerült, bizonyítván, hogy egy pici csillogás a hétköznapokon is rendben van. „Az aktuális trendeknek megfelelő sminkeket mutattam be, amiket néhány alapszínből bárki elkészíthet magának. Nem kell megijednünk, ha a látottak közül nem rendelkezünk egy-egy termékkel, dolgozzunk abból, amink van. Amikor pedig már magabiztosan forgatjuk a jól bevált kis kencéinket, úgysem tudunk majd ellenállni, hogy bővítsük az eszköztárunkat” – mondta el Gabi. A visszafogottabb stílus kedvelői egy igazi nude smink elkészítését is végigkövethetik, bézsekkel és barnákkal, leheletnyi ajakszínezéssel – reggel feldobni csak pár perc.

Jó pár sminkterméket leteszteltünk már, nézd meg, hátha köztük van, amit keresel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top