nlc.hu
Trend

Katalin hercegné kedvenc táskái

Ezek Katalin hercegné kedvenc táskái! Csekkold le őket!

Katalin hercegnének rengeteg csodás dizájnertáskája van, ezt a fazont azonban különösen kedveli.

Katalin hercegné cipők terén a jól bevált fazonokhoz tartja magát, a táskákat illetően viszont kifejezetten szereti a változatosságot. Gyakran láthatunk a kezében borítéktáskákat is, azonban mégsem ezek a legnagyobb favoritjai, hanem a kis méretű, elegáns, dizájner kézitáskák, melyekből igen komoly gyűjteménye van. Mutatjuk a kedvenceket!

A Királyi Operaházban 2019 januárjában

A Királyi Operaházban 2019 januárjában (Fotó: Heathcliff O’Malley – WPA Pool/Getty Images)

Az Aspinal of London márkától több táskája is van, a krokodilbőr Midi Mayfair modellt különösen kedveli, azt ugyanis megvette egyrészt feketében, de halványlilában is.

A Henry Fawcett Gyermekközpontban

A Henry Fawcett Gyermekközpontban (Fotó: Neil Mockford/GC Images)

A 2000-ben alapított, brit márka rengeteget köszönhet Katalinnak, hiszen az ismertségük és a népszerűségük is jelentősen megugrott, mióta a hercegné a táskáikkal mutatkozik.

2019 őszén az Angela Marmont Központban

2019 őszén az Angela Marmont Központban (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Ez a burgundivörös, klasszikus, steppelt Chanel kistáska is többször felbukkant már Katalin kezében és nem csak luxusholmik kísérőjeként. A mintegy 1 millió forint értékű kiegészítőt tavaly ősszel például egy 15 ezer forintos Warehouse pulóverrel kombinálta.

2020. február, Loughborough

2020. február, Loughborough (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Az Alexander McQueen márkától ruhákat és kiegészítőket is gyakran választ. A divatház Wicca táskájából több színt is beszerzett már, így egy feketét, egy fehéret, valamint egy fonottat is.

Katalin hercegné Skóciában

Katalin hercegné Skóciában (Fotó: Jane Barlow/PA Images via Getty Images)

Katalin legnagyobb kedvence kétségkívül a kék szín, de rögtön utána a smaragdzöld következik. A smaragdzöld árnyalatú összeállításaihoz pedig van egy egészen tökéletes kézitáskája is, méghozzá a török Manu Atelier márkától.

A stockholmi Nobel Muúzeumnál

A stockholmi Nobel Múzeumnál (Fotó: Dominic Lipinski/PA Images via Getty Images)

Bár nem kell különösebben sok dolgot cipelnie magával, olykor előfordul, hogy a szokásos kompakt méretnél egy-két számmal nagyobb táskát választ, ugyanebben a fazonban. Így például a Mulberry divatház Mini Seaton modelljét.

Wimbledon, 2019

Wimbledon, 2019 (Fotó: Victoria Jones – WPA Pool/Getty Images)

Vagy épp a Dolce&Gabbana sikkes Sicily kézitáskáját. A wimbledoni tenisztornára tavaly és tavalyelőtt is ezzel a táskával látogatott ki.

(Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Olvass még Katalin hercegnéről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top