Trend

Három hónap alatt fitneszversenyzővé gyúrta magát Ági

Korábban egyáltalán nem volt élete része a sport, de új kihívást akart, ezért vágott bele a megmérettetésbe.

Embert próbáló volt az a három hónap, ami alatt Urbán Ági felkészült élete első fitneszversenyére. A semmiből, nulla tapasztalattal vágott bele egy olyan kalandba, amit csak nagyon kevesen és csakis többéves edzés után vállalnak. 

Ági pszichológiát és közgazdaságtant tanult, végül a reklámszakmában kötött ki. A napi 10-12 óra munka mellett soha nem volt a sport élete szerves része. Ahogy ő mondja, könnyebb nem enni, mint elmenni az edzőterembe, és ő bizony mindig a könnyebbik utat választotta.

Aztán heti egy-két alkalommal elkezdett személyi edzőhöz járni, és trénere sokat mondta neki, hogy genetikája épp megfelelő arra, hogy megméresse magát a fitneszmodellek között. Ági pedig úgy döntött, belevág az életmódváltásba és versenybe száll. A speciális diéta nem volt megterhelő számára, a vízhajtás annál inkább.

Ági azt mondja, most nem a testére és a kinézetére büszke igazán, hanem arra, hogy hozott egy döntést, kitartott mellette és megmérette magát. Ezzel meg tudta mutatni, hogy ha van elég elhatározás és kitartás, az emberi szervezet csodákra képes.

Forrás: Fókusz

Fitneszversenyekről is sokat írtunk már:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top