nlc.hu
Trend

Ikreknek nézik az anya-lánya párost

30 év korkülönbség van közöttük, de ikreknek nézik az anya-lánya párost

Több mint 30 év korkülönbség van az anya és lánya között, de úgy néznek ki, mintha ikrek lennének.
30 év korkülönbség van közöttük, de ikreknek nézik az anya-lánya párost

Láttunk már olyat, amikor egy anya annyira fiatalosan néz ki, hogy simán azt hiszik róla, hogy a saját lánya testvére. Egy Georgia államban élő anya-lánya páros azonban túltesz mindenkin, úgy mutatnak egymás mellett, mintha ikrek lennék.

Pedig a tanárként dolgozó Stacie már a negyvenes éveit tapossa, lánya, Madison pedig csak mostanában lett 16 éves. A több mint 30 éves korkülönbség azonban egyáltalán nem látszik rajtuk, és imádnak közös táncos videókat feltenni a TikTokra:

@stacie_smith03

Since it’s said so often, we went there. Still don’t see it! ##fyp ##momsover40 ##WhatsPoppin ##motherdaughter @madisonn._.smithh

♬ original sound - Hawkeronni

Hogy még zavarba ejtőbb legyen a hasonlóság, az anya és lánya ugyanolyan ruhákba öltözik. A kommentelőknek pedig leesik az álla, amikor megtudják, milyen rokoni kapcsolat van közöttük.

@stacie_smith03

What?! Peewee Herman dance comeback? I’m here for it! ##fyp ##momsover40 ##peeweeherman ##MorningCheer @madisonn._.smithh

♬ clean_whole lotta choppas - A_millers_daughter✨

Még úgy is nehéz megkülönböztetni őket, hogy tudjuk, anyáról és lányáról van szó, néhányan azt írták, többször meg kellett nézniük a videót, hogy rájöjjenek a dologra.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: TikTok/stacie_smith03)

Még több anya-lánya páros, akik ikreknek néznek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top