Trend

Visszavágott az Instagram-sztár azoknak, akik lapos deszkának csúfolták

Madeleine Ang, más néven okokokmou egy tengerparti fürdőruhás fotót tett közzé az Insta-oldalán. A szokásos dicséretek mellett azonban trollok tömkelege jelent meg, akik elkezdték őt gúnyolni a kis mellei miatt.

Madeleine van olyan szerencsés, hogy jelenleg a maláj tengerparton töltheti az idejét bikiniben, és erről, mint minden rendes influenszer, posztol is néhányat. A lánynak 175 ezer követője van, akik természetesen nagyrészt örömmel fogadják az ilyen fotókat, de nem mindenki örül annak, hogy okokokmou  bikinis fotókat oszt meg az oldalán – írja a Daily Star.

„Kismellű szörnyeteg” és „lapos felsőtestű”. Ezek csak a finomabb trollkodások voltak Madeleine oldalán, aki azonban nem hagyta szó nélkül a támadásokat. Az Instagram-sztorijai között leírta, hogy büszke az alakjára, miközben kiskora óta tisztában van azzal, hogy kicsi a melle és vasalódeszkára emlékeztet a felsőteste, ráadásul emellett még alacsony is, és sosem tartozott a legszebb lányok közé. Ennek ellenére büszke magára, mert azt csinálhatja, amit szeret és még pénzt is keres vele, ráadásul nem árt közben senkinek. „Amíg nem ártasz senkinek, büszke lehetsz magadra” – magyarázta Madeleine. A kiállása önmagáért számos dicséretet kapott. „Szép vagy és szexi. Bárcsak ennyi önbizalmam volna” – hangzott például az egyik elismerő mondat.

 A kis mellnek is bőven akadnak előnyei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top