nlc.hu
Trend

Őszi divat

Öltözz az ősz hangulataiba!

Itt az ősz és vele együtt az új divatirányzatok. Öltsd magadra a szezon hangulatait, a legtrendibb formában!

Hűvös

Az ősz beköszöntével újra előtérbe kerülnek a hűvösebb színpárosítások, így például a klasszikus szürke felső–kék farmer kombináció. A letisztult vonalú, ujjatlan, válltöméses topok a nyár folyamán jöttek divatba, de elkísérnek minket az őszi-téli szezonba is, ám már vastagabb, illetve kötött változatokban, melyek hordhatók magukban, de akár mellényként is.

Őszi divat

Felső: Zara, farmer: H&M, táska, cipő: Mango, ékszerek: Pandora 

A hűvös színvilágú öltözékhez a Pandora Icons kollekciójából választottunk egy fülbevalót, valamint egy karkötőt. A fülbevaló egyik oldala cirkóniakövekkel díszített, míg a másik kígyólánc mintás. A Pandora ikonikus Moments T-kapcsos karkötőjén ugyanez a kígyólánc minta köszön vissza, mely a márka ékszereinek egyik legfontosabb jellegzetessége immár 20 éve.

A táska ezüstje az ékszerekkel kacsint össze. A sötétszürke bokacsizma pedig a szett minden eleméhez passzol.

Bohókás

A hetvenes éveket idéző boho irányzat a 2020-as őszi szezon egyik legmarkánsabb trendje. Ezt a hippimintás ingruhát önmagában, vagy akár nadrággal, tunikaként is viselheted. A platformtalpú, világosbarna bokacsizma és téglalap alakú, hajtókával ellátott táska pedig ráerősít a stílusra.

 

Őszi divat

Ruha: Zara, cipő: H&M, táska: Mango, ékszerek: Pandora

Ékszerekből tűpontosan illik hozzá a rózsaarany, egy csipetnyi ezüsttel. A Pandora kollekciójából egy 14 karátos rózsaarannyal futtatott, aszimmetrikus fülbevalót, egy cirkóniával kirakott dupla kívánság gyűrűt, valamint egy rózsaarany és ezüst charmokkal díszített karkötőt választottunk.

Tudtad, hogy a 75 ezer évvel ezelőtt élt ősemberek is hordtak már korabeli „charmokat”? Az ő ékszereiken, nyakláncaikon persze még leginkább állatfogak, kis faragványok, illetve különleges formájú kövek lógtak. Akkoriban elsősorban amulettként tekintettek ezekre az ékszerekre, de előfordult az is, hogy valamilyen titkos összetartozást szimbolizáltak.

Sikkes

Az őszi hónapokban újra aktuálissá válnak a bőr és műbőr holmik is. A műbőr ceruzaszoknya a szezon egyik alapdarabja, melyet sikkes topokkal, blúzokkal, de akár vékonyabb pulóverrel is kombinálhatsz. Ezúttal egy puffos ujjú, apró tyúklábmintás blúzt párosítottunk hozzá. Az ilyen ujjmegoldással készült felsők szűk szabású szoknyákkal vagy nadrágokkal a legmutatósabbak, lehetőleg betűrve.

 

Öltözz az ősz hangulataiba!

Felső: Reserved, szoknya, táska: Zara, cipő: Mohito, ékszerek: Pandora

Az öltözékhez a Pandora Signature kollekciójából választottunk egy ezüst ékszerszettet. A geometriai elrendezésű,  nyaklánc kézzel megmunkált sterling ezüstből készült, áttetsző cirkóniakövek, valamint vésett szív részletek díszítik. A dupla karika fülbevaló kisebbik karikáján apró gyöngyök és áttetsző cirkónia pavésor látható, míg a nagy karikát kivágott szívek és a márka logója díszíti.  A háromsoros karikagyűrűt a galaxis és a naprendszer spirális szerkezete ihlette. A legnagyobb karikát áttetsző cirkóniapavé díszíti, a középső polírozott, míg a legkisebben a Pandora logó látható.

Az ilyen típusú outfitekhez mindig jó ötlet a klasszikus, fekete tűsarkú cipő. Táskából pedig egy különleges, gombbal steppelt textúrájú modellt ajánlunk.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top