nlc.hu
Trend

Tininek néz ki a 32 éves férfi

Nem fogod elhinni, hány éves ez a férfi

Állandóan magyarázkodnia kell az orosz férfinak, akit állandóan tinédzsernek néznek.
32 éves orosz férfi, aki 14-nek néz ki

Denis Vashurin 32 éves, de aki meglátja, fiatal tizenévesnek gondolja a felnőtt férfit. Ha pedig elárulja, hány éves, egyszerűen nem hisznek neki, annyit letagadhatna a korából.

Az oroszországi Krasznojarszk régió egyik falujában élő Vashurin mindig is a legkisebb volt a kortársai között, de gyerekként ez még nem volt furcsa, őt pedig a legkevésbé sem zavarta. Ugyanazt csinálta, mint a többi gyerek, és nem is piszkálták a társai.

Később aztán mintha megállt volna nála az idő, egyszerűen nem idősödött. Az érettségi fotón úgy néz ki, mintha felnőtt férfiak között állna egy gyerek.

„Kissé kényelmetlenül éreztem magam, amikor rájöttem, hogy fizikailag nem változom” – emlékezett vissza arra az időszakra, amikor nyilvánvalóvá vált a különlegessége.

Bár arra törekszik, hogy teljesen normális életet éljen, tinédzser külseje miatt akadnak kellemetlen percei, például a rendőrökkel, amikor autót vezet. Kicsit unja már, hogy állandóan el kell magyaráznia, hogy már több mint 30 éves.

Denis azt mondja, hogy hiába a fiatalos külseje, az ő teste is ugyanúgy öregszik, mint bárki másé, és belül sem érzi magát tinédzsernek.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Instagram/denvashurin125)

Még több fiatalos felnőtt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top