Trend

Eltávolíttatta az orrát, hogy úgy nézzen ki, mint egy földönkívüli

A francia férfi kiskorától kezdve rajong a testmódosításokért, és egyáltalán nem zavarja, hogy álmát csak egy másik országban valósíthatja meg.
Eltávolíttatta az orrát, hogy valóra váljon az álma.

Világjárvány ide, fertőzésveszély oda, Anthony Loffredo rendszeres időközönként megteszi a Franciaország–Spanyolország-távot. Hogy miért? Nos azért, mert Anthony csak Barcelonában valósíthatja meg a legnagyobb vágyát: hogy úgy nézhessen ki, mint egy fekete földönkívüli. (És amúgy nem ő az egyetlen, akinek ilyen vágyai vannak.)

A francia fiatalembernek ahhoz, hogy 100 százalékban teljesíthesse a „Black Alien Projectet”, többek között olyan testmódosításoknak kell alávetnie magát, amiket Franciaországban nem engedélyeznek. Mivel a spanyol szabályok megengedőbbek, Anthony időről-időre átjár barcelonai barátjához, aki elvégzi rajta a szükséges beavatkozásokat.

Anthony legutóbbi Instagram-posztjában, melyben büszkén mutatta meg legújabb eredményeit, azt írja, projektje eddig mindössze 16 százalékban teljesült. A férfi legutóbb az orrát csonkíttatta meg a „szépségért”, emellett a nyelvét is kétfelé metszették, hogy minél inkább hasonlíthasson arra a képre, ami Anthony fejében él a földönkívüliekről.

A Unilad idézi Anthonyt, aki korábban elmondta: „Kiskoromtól kezdve rajongók a mutációékért és az emberi testmódosítás minden formájáért. A tettek mezejére csak azután léptem, hogy saját munkám és keresetem lett: valami bekattant, amikor biztonsági őrként kezdtem dolgozni. Rádöbbentem, hogy nem azt az életet élem, amit szeretnék. Egy nap alatt mindent feladtam és Ausztráliába költöztem” – mesélte a férfi, aki azóta hazaköltözött és a testmódosításoknak él.

Olvass még többet bizarr testmódosításokról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top