nlc.hu
Trend

Pulóverek kismellűeknek

Ilyen pulóvereket hordj, ha kicsik a melleid

Itt a pulcsiszezon! Mutatjuk, milyen fazonú pulóvereket érdemes választanod, ha kis kebelmérettel rendelkezel.

Nagyis kötésű

A klasszikus kötött pulóverek, melyek úgy néznek ki, mintha a nagyitól kaptad volna karácsonyra, kimondottan neked valók akkor, ha kis mellekkel rendelkezel. A díszes kötésminták ugyanis optikailag erősítik a felsőtestet, a legkisebb kebleket is teltebbnek, formásabbnak mutatják. Ha pedig a pulóver még vastag is, az tovább fokozza ezt a hatást.

Pulóverek kis mellhez

H&M, Stradivarius

Széltében csíkos

A széltében futó csíkozás mindenféle felsőrészen előnyös akkor, ha a cél az, hogy nagyobbnak tűnjenek a melleid. Akár keskenyebb, akár szélesebb a csíkozás, mindenképpen szélesít, ugyanakkor el is vonja a figyelmet a szerényebb kebelméretről. A széltében csíkos minta ráadásul örök divat, az ilyen pulcsikat évek múlva is előveheted.

Pulóverek kis mellhez

H&M, Stradivarius

Díszített

Kiválóan lehet „csalni” olyan pulóverekkel is, melyeken a mell vonalában valamilyen kiálló,  feltűnőbb rátét  van, például csipkék, fodrok, rojtok. A díszítés elhelyezkedhet hosszanti irányban is, de még jobb, ha széltében fut. A lényeg azonban az, hogy valamilyen módon keresztezze a mellek vonalát.

Pulóverek kis mellhez

Reserved

V-kivágású

A V-kivágású pulóverek nem csupán, hogy előnyösek a kis mellűeknek, de egyenesen az ilyen alkathoz passzolnak a legeslegjobban. Az ilyen típusú kivágás az arcra, a nyakra és a kulcscsontra irányítja a figyelmet, üde, szofisztikált megjelenést kölcsönözve. Belefér akár a mélyebb V-kivágás is, ugyanis szolid mellméret mellett az sem hivalkodó.

Pulóverek kis mellhez

H&M, Mango

Vállvillantós

Ha kicsik a melleid, érdemes legalább az egyik vagy mindkét vállat szabadon hagyó pulóverekben is gondolkodnod. A V-kivágású darabokhoz hasonlóan ezek is az arcra, a nyakra, valamint itt még pluszban a vállakra teszik a hangsúlyt. A kerekded forma itt a vállakon érvényesül. Különösen jó választás lehet egy olyan modell, mely visszahajtós vállal készült (jobb oldali kép), hiszen ez egy plusz réteggel támogatja meg a mellek vonalát. 

Pulóverek kis mellhez

H&M

Még több divattipp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top