Trend

Mégsem olyan rettenetes 2020: piacra dobták a boradagolós válltáskát

Sajnos csak Ausztráliában kapható, de ami késik...

A borsznobok alighanem a hajukat tépik, de nem számít: megjelent a termék, amire ezen év vége felé (lekopogjuk) szükségünk van, és amit meg is érdemlünk: a bortasakos válltáska. Részletezni alig szükséges, tényleg ennyi az egész: egy egyszerű, viszonylag diszkrét, szépen kivitelezett, ha jól látjuk, szintetikus gyöngyvászon tatyó, tartósnak és könnyen tisztíthatónak tűnik. Utóbbira szükség is lesz, ha kilöttyen a bor – amire kevés esély van, legalábbis a ránézésre szupertartós, adagolófejes, mellékelt tasakot látva, amibe egy egész üveg bor is belefér a közterületi zugivóknak. (Valljuk be, mára mind azok vagyunk.)

Forrás: Kmart

Forrás: Kmart

A gyártó azt ígéri, a speciális hőtartó rendszernek hála a nedű nem melegszik fel, illetve (mivel itt a tél) nem is hűl le túlságosan. Sajnos csak Ausztráliában kapható, méghozzá a helyi Kmart üzletekben, az ára viszont nagyon kedvező: 25 ausztrál dollár, azaz 5000 forint.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top