Trend

James Bond ihlette a fülhallgatóval egybeépített napszemüveget

A 007-es ügynök kütyüjei inspirálták az egyik fülhallgató-gyártó legújabb fejlesztését.

A főleg hangfalairól és hasonló audio-berendezéseiről ismert Bose most egy különleges termékkel jelentkezik, amelyet egyenesen a világ legismertebb kémje, őfelsége 007-es ügynöke, James Bond ihletett – írja a Unilad.

Bose Frames néven ugyanis különleges napszemüvegeket dobnak piacra. A Tenor, Soprano, illetve Tempo nevű modellek szárában beépített fülhallgató található, amelyet Bluetooth-csatlakozás segítségével kapcsolhatunk össze például az okostelefonunkkal vagy a számítógépünkkel. A napszemüveg viselése közben így zenét is hallgathatunk, de akár telefonhívásokat vagy más hangalapú online kapcsolatot is használhatunk. 

James Bond is megirigyelné a fülhallgatós napszemüveget

A Bose Frames napszemüvegeket három változatban lehet majd kapni (Fotó: Bose)

A fülhallgató egyébként alig dobta meg a napszemüvegek súlyát, ugyanis mindössze 50 grammot nyom, így a viselő sem fogja érezni az extra terhet. A Bose Frames napszemüvegek USB-kábel segítségével tölthetőek, teli akkumulátorral öt és fél órán keresztül képesek működni. 

A kényelemnek és a modern fejlesztésnek megkérik az árát: a James Bond ihlette napszemüvegekért szűk 240 fontot, azaz több mint 97 ezer forintot kell fizetni. Azonban, ha figyelembe vesszük, hogy egy jó napszemüveg és egy minőségi Bluetooth-fülhallgató akár külön-külön is kerülhet ennyibe, mindjárt barátságosabbnak tűnik a Bose ajánlata.

Még több James Bond az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top