Trend

Irina Shayk divatbombát robbantott a magassarkú gumicsizmájával

Irina Shayk lement New York utcáira babát sétáltatni az esőre álló időben, és ennyi idő elég volt ahhoz, hogy a divat sose legyen ugyanolyan többé.

A sztárok hétköznapi utcai viseletei általában nem túl extravagánsak, és ez még általában a felkapott modellekre is igaz, főképp akkor, ha épp a babájukkal mennek le az utcára, és babakocsit tolna, a Bradley Cooperen túllépett Irina Shayk azonban még ilyenkor is tartogat meglepetéseket, a lesifotósok pedig szerencsére azonnal megörökítették nekünk a csodálatos szettjét – szúrta ki a 24.hu.

Irina Shayk szokatlan lábbelijében (fotó: Raymond Hall/GC Images)

Irina Shayk szokatlan lábbelijében (Fotó: Raymond Hall/GC Images)

Shayk ugyanis a hosszú, fekete kabátjához élénk színű gumicsizmát választott, amin jól láthatóan virít egy Chanel felirat, szóval már azt is tudjuk, melyik elit divatház látott fantáziát e kényelmes lábbeli kényelmetlenné tételében. Merthogy ennek a Chanel gumicsizmának magas sarka van, és ez most új szintre helyez mindent, amit a gumicsizmákról, a Chanelről és Irina Shaykról gondoltunk.

Minden, amit a gumicsizmákról tudni szeretnél az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top