Trend

4D-s ultrahangon gyönyörködött magzatában a pár, kár, hogy bemutatott nekik

Ennél 2020-asabb sztori ma már nem lesz: a középső ujjával közölte az anyaméhben lubickoló magzat, hogy most már hagyják békén.

Jess Johnson, aki hamarosan szül, nem szerette volna, ha vőlegénye nélkül végeznék el az ultrahangtesztet a kórházban. Márpedig a koronavírus miatt hivatalosan nem kísérhette volna el a férfi. Ezért magánrendelőben fizettek be a tesztre, illetve akkor már egy 4D-s ultrahangra, hogy mozgás közben is lássák a babát. Hát, látták.

A brit pár egészen meghatódott a látványtól, főleg a férfi, aki teljesen ledöbbent, mennyire fejlett a magzat, mindene megvan. Például középső ujja is. A baba, aki a kismama elmondása alapján korábban is kifejezetten szégyenlős volt, most is eltakarta az arcát, mintha csak tudta volna, mi történik, egy kicsivel később pedig ásítozni kezdett. Végül egyszerűen bemutatott a szülőknek, jelezvén, hogy most már fotózták és videózták eleget.

Forrás: Unilad

Forrás: Unilad

Még a sokat látott asszisztens is megdöbbent a jeleneten, a szülők pedig szerencsére poénra vették az egészet. „Az apjára hasonlít majd”, sommázta az anya, aki el sem tudja képzelni, milyen kaotikus lesz az élet, ha a két kutya mellé a baba is megérkezik.

Forrás: Unilad

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

További cikkek a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top