Trend

15 melegítő 3 stílusban – ezek most a legnépszerűbb típusok

Susogós mackók? Ugyan! A pihe-puha, pasztell melegítő most a menő!

Gondoltad volna, hogy egy melegítő elegáns is lehet? Nos, mi sem. A divatmárkáknál azonban úgy tűnik, mindent megtesznek, hogy kihozzák a maximumot az otthoni viseletekből és olyan szetteket kínálnak, amikben akkor is csinosnak érezhetjük magunkat, ha home office-ban nyomjuk a napokat.

A kifejezetten sportos, élénk színű szettek mellett a wellness-lifestyle sikk az, ami teret hódított magának az elmúlt időszakban. Visszafogott színek, lezser vonalak jellemzik és jóval nagyobb  a változatosság, mint korábban volt. A melegítőfelsők átvettek egy jó adagot a hétköznapokra szánt pulóverek szépségéből, garbós nyakú, galléros, vagy épp puffos ujjú darabokat is találni – olyanokat, amiket farmerrel kombinálva bármikor viselhetnénk akár a munkahelyen is. Divatosak lettek a kötött anyagú szettek és nadrág helyett szoknyát is viselhetünk, szuper otthoni darabokat mutatunk erre is.

Kötött melegítők

Elsőként is jöjjenek a kötött melegítők: anyagukat tekintve igencsak ajánlott alaposabban megnézni, mire adjuk ki a pénzt. A túl olcsó darabok gyanús, hogy silány, pár viselést követően tartását veszítő anyagból készülnek, ez azonban ne tántorítson el senkit, inkább csak arra intsen, hogy tudatosan vásároljunk még melegítőt is. Színüket tekintve a bézs minden árnyalata jelen van, mellettük a nyugis pasztellszínek és a fekete az, ami igazán teret kap. 

Kötött melegítők

Kötött melegítők

1. Buggyos vállú póló és egyenes szárú nadrág övvel – Mango / 2. Kötött jogger – H&M / 3. Kötött kapucnis felső és nadrág – Zara / 4. Merinói gyapjú pulóver és hozzá passzoló kötött jogger – COS / 5. Finomkötött galléros felső és nadrág – Oysho

Kapucnis klasszikusok

Pamutmelegítőt most ott is vásárolhatunk, ahová eddig csak kifliért jártunk, legyen szó kenguruzsebesről, kapucnisról, magas nyakúról vagy ezek random keverékéről. A letisztultság persze ezeket is jellemzi, főként a már emlegetett színárnyalatoknak köszönhetően, továbbá felesleges szitanyomott mintákra is vadásznunk, az most nem divat. Esetükben is csak az anyagon áll vagy bukik minden: ezek a földszínű, díszítés nélküli darabok emelt szinten siralmasan néznek ki kitérdesedve, kinyúlva. Igaz, csak otthon viseljük őket, de ne úgy nézzünk ki, mint akit a kutya szájából rángattak ki.

Divatos melegítők

Divatos melegítők

1. Kapucnis pulóver bő szárú nadrággal – Mango / 2. Bézs melegítő szett – Answear Lab / 3. Puha anyagú melegítőfelső és nadrág – Oysho / 4. Pasztell rózsaszín melegítő szett – Reserved / 5. Fekete kámzsás pulóver és ülepes nadrág – NON+

Alternatív megoldások

Ha unjuk már a klasszik melegítőket és a kötött változatok sem okoznak heves szívdobogást, mutatunk még két kényelmes opciót az otthoni ruházkodásra (a pizsamán kívül). Az egyiket az overallok jelentik, melyekből szuper pamutdarabokat is találni, felsőrészük simán videókonferencia kompatibilis, ha épp arra van szükség. Mellettük még a puha, kötött vagy pamut szoknyák és egyrészes ruhák is csinossá tehetik megjelenésünket. Többnyire ezek is letisztult pasztellszínekben érhetők el, kétrészes típusok esetén pedig érdemes színben, stílusban hozzá passzoló pulcsit is választani – legalábbis az ajánlások szerint.

Otthoni ruhák melegítő helyett

Otthoni ruhák melegítő helyett

1. Finom kötésű ruha és garbó – Mango / 2. Overál 4 zsebbel – NON+ / 3. Kötött overall – Zara / 4. Melanzs dzsörzészoknya és felső – Reserved /5. Megkötős zsebes garbóruha – NON+

Divat arra az esetre, ha kimozdulnál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.