Trend

Arena Aukció, az idei ősz legnagyobb durranása! (x)

Idén ősszel az Arena Mall igazi meglepetéssel készül vásárlói számára. Aukciót szervez, csak neked, aki szívesen vásárolsz az ország egyik legszebb és legnagyobb bevásárlóközpontjában.

Arena Aukció, az idei ősz legnagyobb durranása! (x)
Szívesen feldobnád a ruhatárad egy divatos kiegészítővel vagy okosórával? Esetleg minden vágyad egy elektromos roller vagy egy új játékkonzol? Itt az alkalom, hogy megszerezd! Biztosak vagyunk benne, hogy az Arena Aukción te is megtalálod azt a terméket, amire mindig is vágytál!

Az aukciók története egészen Kr.e. 500-ig nyúlik vissza. Talán ez az egyik legrégebbi piaci formája annak, hogy egy termék gazdára találjon. Egészen különböző árverések vannak, de a lényege minden aukciónak, hogy az eladásra kínált árut, a beérkezett licitek közül a legmagasabb ajánlatot tevő vásárolhatja meg. Szórakoztató és izgalmas módja a vásárlásnak, ahol a győzelemért folytatott harc, egyben játék is. Mi pedig szeretünk játszani, nyerni pedig még ennél is jobban.

Az online árverés előnye, hogy visszaellenőrizhető, átlátható, és egyenlőek az esélyek. Az Arena Aukció is online aukció, így mindenkinek azonos esélye van megszerezni a vágyott terméket, természetesen, csak ha rendelkezik Arena Aranyakkal.

Hogy mi is az az Arena Arany?

Ebben a játékban ez a fizetőeszköz. Tehát fontos az, hogy legyen elég „pénzed”, jelen esetben Arena Aranyad a licitáláshoz. Minél több Arena Aranyad van, annál merészebben és többször licitálhatsz, így biztosan nem csúszol le a kedvencedről.

Arena Aukció, az idei ősz legnagyobb durranása! (x)
Arena Aukció – Elmondjuk hogyan is működik!

Néhány nagyon egyszerű lépés, és benne is vagy a játékban.

Vásárolj, érvényesítsd a blokkot, lépj be a licitoldalra – akár minden nap, licitálj és nyerd meg a vágyott terméket, ennyi az egész!

Természetesen őrizd meg a blokkot, mert ha megnyered a licitet, azzal tudod átvenni az Arena Mallban.

Hogyan szerezheted meg az Arena Aranyakat?

Vásárolj egy nap alatt legalább 5 000 Ft értékben az Arena Mall üzleteiben november 2. és 29. között – az 5 000 Ft-os összeget maximum két blokk összevonásával is elérheted

Vedd át a vásárlásaid után járó Arena Aranyaidat hoszteszeinknél a panoráma liftnél! Létrehozunk számodra egy online profilt, ahol virtuálisan is jóváírjuk Neked az Arena Aranyakat, amiről e-mail-es megerősítést kapsz.

Minden elköltött 5 000 Ft után 1 000 Arena Arany jár, egy blokkért azonban maximum 10 000 Arena Arany (10 db) kapható.

Ne felejtsd el minden további vásárlásod után felkeresni hoszteszeinket, hogy jóváírhassák számodra az Arena Aranyakat.

Hogyan működik az aukció?

Lépj be az e-mailben kapott meghívóval az arenamall-jatek.hu oldalon, ahol nyomon követheted, hogy mennyi Arena Aranyat gyűjtöttél.

November 23. és december 3. között figyeld az arenamall-jatek.hu oldalt és a feltüntetett időpontokban licitálj virtuális Arena Aranyaiddal az izgalmas termékekre!

Ha a licitzárás időpontjában a te Arena Arany licited a legmagasabb, az adott termék a tiéd!

 

Ha nem nyertél egyik aukción sem, akkor se csüggedj, hiszen így automatikusan részt veszel a sorsoláson, ahol egy iPhone talál gazdára!

A sorsolás időpontja: 2020.12.08. 15 óra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top