nlc.hu
Trend

Legnagyobb szájú nő

Ez a nő abból él, hogy neki van a legnagyobb szája a világon

Tíz centiméteresre is ki tudja nyitni a száját az amerikai nő, aki egészen jól megél a TikTok-videóiból.
Legnagyobb szájú nő

Az amerikai Samantha Ramsdell szerint neki van a világon a legnagyobb szája. A jelenlegi Guiness-rekord az alsó és felső metszőfogak között kinyitott állapotban 9,52 centiméter. A 30 éves nő azt mondja, ő csaknem 10 centimétert mért magának.

Egy ekkora szájba egyben belefér egy nagyobb banán vagy 12 pillecukor. De a különleges adottság arra is jól, hogy Samantha egész jól megél abból, hogy vicces videókat tesz fel a TikTokra. Olyan, mintha valami effektet tettek volna a videóra, de minden valódi:

@samramsdell5

Reply to @mila.kitty.leo I promise it doesn’t hurt it’s just my mouth 😂🤪

♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

A nő már tavaly ősszel regisztrált a TikTokra, de a tavaszi karanténig nem igazán foglalkozott vele. Aztán hatalmas szájának és humorérzékének köszönhetően hamar népszerűvé vált, ma már több mint 750 ezren követik.

@samramsdell5

Reply to @hopt690 if I really wanted to I can prob eat the entire thing in 2 bites 😬

♬ original sound - samramsdell5

Samantha azt mondja, a TikTok tízezer megtekintésenként 3 centet fizet a videó feltöltőjének. Neki azonban több milliószor nézik meg a videóit, van olyan, amelyiket például több mint 12 milliószor. Kiszámoltuk, csak ezzel az egy videóval nagyjából egymillió forintot kasszíroz. Összeadva pedig nem is olyan rossz pénz néhány grimaszért és kamera előtti szendvicsevésért.

(24.hu)

(Kiemelt kép: TikTok/amramsdell5)

Rekorder női testrészek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top