nlc.hu
Trend

Eltűnéses mód

Titkos chatelők szevasztok! Érkezik az eltűnéses mód a Messengeren és az Instagramon

A funkció bekapcsolásával a másikkal váltott üzenetek automatikusan eltűnnek a csetfelület bezárásakor.

Hamarosan az európai, így a magyar felhasználók számára is elérhetővé válik a Messengerben és az Instagram egységes üzenetküldő felületén az Eltűnéses mód (Vanish mode) névre keresztelt funkció, amelynek bekapcsolásával az adott felhasználóval közös üzenetfolyamban váltott üzenetek automatikusan eltűnnek a csetfelület bezárásakor, írja a Telex.hu.

Új funkcióval bővül a messenger

Fotó: Unsplash

Az Eltűnéses mód bekapcsolásával a Messengerben és az Instagramon az üzenetek nem maradnak meg az utókornak, hanem a csetfelület bezárása után automatikusan eltűnnek az összes partnernél. Ha valaki látta az adott üzenetet, és elhagyja a csetfelületet, az üzenet megsemmisül. Idegenekkel nem lehet aktíválni az Eltűnéses módot, csak ismerősökkel, és csak akkor, ha minden fél jóváhagyta a bekapcsolását. 

Ha pedig valaki képernyőmentést rögzítene az eszközön, mialatt aktív az Eltűnéses mód, a másik fél erről értesítést kap. Az Eltűnéses módban is meg lehet osztani GIF-eket, emojikat vagy reakcióikonokat chatelés közben.

Az új funkciót november 16-ától kezdődően fokozatosan aktiválja majd a Facebook a Messenger és az Instagram mobilalkalmazásokban.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése