nlc.hu
Trend

Eltűnéses mód

Titkos chatelők szevasztok! Érkezik az eltűnéses mód a Messengeren és az Instagramon

A funkció bekapcsolásával a másikkal váltott üzenetek automatikusan eltűnnek a csetfelület bezárásakor.

Hamarosan az európai, így a magyar felhasználók számára is elérhetővé válik a Messengerben és az Instagram egységes üzenetküldő felületén az Eltűnéses mód (Vanish mode) névre keresztelt funkció, amelynek bekapcsolásával az adott felhasználóval közös üzenetfolyamban váltott üzenetek automatikusan eltűnnek a csetfelület bezárásakor, írja a Telex.hu.

Új funkcióval bővül a messenger

Fotó: Unsplash

Az Eltűnéses mód bekapcsolásával a Messengerben és az Instagramon az üzenetek nem maradnak meg az utókornak, hanem a csetfelület bezárása után automatikusan eltűnnek az összes partnernél. Ha valaki látta az adott üzenetet, és elhagyja a csetfelületet, az üzenet megsemmisül. Idegenekkel nem lehet aktíválni az Eltűnéses módot, csak ismerősökkel, és csak akkor, ha minden fél jóváhagyta a bekapcsolását. 

Ha pedig valaki képernyőmentést rögzítene az eszközön, mialatt aktív az Eltűnéses mód, a másik fél erről értesítést kap. Az Eltűnéses módban is meg lehet osztani GIF-eket, emojikat vagy reakcióikonokat chatelés közben.

Az új funkciót november 16-ától kezdődően fokozatosan aktiválja majd a Facebook a Messenger és az Instagram mobilalkalmazásokban.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top