nlc.hu
Trend

15 éve nem vágatta le a haját a japán nő

A japán Rapunzel 15 éve nem vágatta le a haját, így néz ki most

Haja jelenleg 4 cm-el hosszabb, mint ő maga.

A 35 éves Rin Kambe 1,55 méter hosszú haja miatt kapta meg a japán Rapunzel nevet, hosszú sörényét csaknem 15 éve nem vágta le. A tokiói Rinnek gyermekkorában sosem szabadott hajat növesztenie, mivel egy futballcsapatban játszott. Érhető, hogy amikor felnőtt, úgy döntött, nem nyúl többé ollóval tincseihez.

15 éve nem vágatta le a haját a japán nő

Japán Rapunzel (Fotó: Instagram)

Legutóbb 15 évvel ezelőtt vágta le ma már extrém hosszú haját, egyenes fekete tincsei most 4 cm-rel nagyobbak, mint maga a nő. Bár a haja néha akadályozza még a legegyszerűbb feladatok elvégzésében is, például az öltözködésben, a japán táncos és modell azt mondja, szereti hosszú sörényét.

„Szigorú szülőkkel nőttem fel, gyerekkoromban a lányok futballcsapatának tagja voltam, emiatt mindig vágni kellett a hajamat” – meséli Rin, aki 20 éves kora környékén, táncos karrierje kezdetén kezdte növeszteni a haját, ami most már a földig ér.

Rengeteg reakciót kap frizurája. A férfiak általában odavannak érte, miközben sok nő szerinte szörnyetegnek nézi. Rin számára azonban csak az számít, ő maga mit gondol hajáról. Ő szépségének és önkifejezésének egyik fontos részeként tekint rá, és egy ideig még biztos nem szeretne megszabadulni tőle.

(via)

Ők is hajrekorderek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top