nlc.hu
Trend

Fodrászat kirakatában önkielégített a szatír

Egy óbudai fodrászat kirakata előtt önkielégített a szatír

A vendégek a fodrászüzlet kirakatából egy férfi önkielégítésére lettek figyelmesek. Értesítették a rendőröket, de mire azok kiértek, a szatír felszívódott.

Óbudán, a Bécsi úti lakótelep melletti házsor aljában lévő szépségszalon vendégei a kirakatból szúrták ki hétfő délután, hogy egy férfi az ablak előtt maszturbál. Szóltak férfi ismerőseiknek, de mire odaértek, a szatír eltűnt, később azonban visszatért, és folytatta, amit korábban megkezdett. Ekkor már a rendőröknek szóltak, de mire ők kiértek a helyszínre, a férfinak már hűlt helye volt. A történet a közösségi oldalakon terjedt, a Blikk is ott szúrta ki, és fel is hívták a rendőrséget, akik megerősítették, hogy valóban kiszálltak egy ilyen ügyben Óbudán.

Nagy volt a meglepetés a fodrászatban (fotó: Pixabay)

Nagy volt a meglepetés a fodrászatban (fotó: Pixabay)

A rendőrök elmondták, hogy a Vályog utcai orvosi rendelőből kapták a bejelentést, ami nincs messze a fodrászattól. Azt is elismerték, hogy a szatír eltűnt. 

Az utóbbi időszak szatírjai az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top