nlc.hu
Trend

Ő a világ legerősebb hétéves gyereke

Ismerd meg a hétéves kislányt, aki meg tud emelni 80 kilót!

A hétéves Rory van Ulftot a világ legerősebb gyerekének tartják, ugyanis a kislány már ebben a korban nagyobb súlyokat képes megemelni a legtöbb felnőttnél.

A kis Rory már most képes 80 kilót megemelni, de 32 kilót már a feje fölé is felemel állva, a nyakáig 42 kilót képes felhúzni, guggolásban pedig 62 kilóval képes edzeni. Ezek már csak azért is óriási számok, mert Rory még csak 120 centi magas. A rendkívül erős kislány már ötéves kora óta rendszeresen jár konditerembe – írja a Ladbible.

A kislány kétévnyi intenzív edzéssel elérte, hogy a 11 éven aluliak és a 13 éven aluliak kategóriájában az Egyesült Államokban bajnoknak válasszák, amivel az ország történetében ő a legfiatalabb bajnok.

Szeretnék minél erősebb lenni. Ha erős vagyok, egyre többre leszek képes bármiben. Nem szoktam azon gondolkodni, mi volt előtte vagy mi lesz utána. Csak kitisztítom a fejem, és megemelem a súlyt.

Rory büszke apukája, Cavan van Ulft szerint a lánya nemcsak Amerikában, de a világon is a legerősebb hétéves, sőt azt is valószínűnek tartja, hogy ő a legerősebb hétéves fiú vagy lány, aki valaha élt. A család Kanadában él, és az erős csodagyerek minden héten kilenc órát tölt a konditeremben edzéssel, és négy órát súlyemeléssel. A bajnokságokra azért járnak át az USA-ba, mert Kanadában nincsenek ifjúsági versenyek.

Mutatónk még erős nőket, ha nem tudsz betelni a témával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top