nlc.hu
Trend

SMA-s Zente, a szuperhős

Szuperhős lett az SMA-s Zentéből!

A Szuperhős Zenti babák jótékonysági licitre és ajándékba készültek.

A gerincvelői eredetű izomsorvadásban (SMA) szenvedő Zente édesanyja az elmúlt hónapok során rendszeresen írt a kisfiú fejlődéséről, miután közösségi összefogásnak köszönhetően megkapta a világ legdrágább gyógyszerének számító, 700 millió forintba kerülő Zolgensma nevű készítményt. Legújabb posztjában most egy kedves fejleményről számol be az édesanya: Zentéből szuperhős lett!

Szuperhős lett Zentéből

Forrás: Zente SMA 1 Tiny Hero – Stronger than SMA

„Van a ‘szomszédban’ egy ügyes kezű anyuka, Mariann, akitől rendeltem Zentének ajándékba néhány kultikus babát az egyik népszerű meséből. Olyan cukik lettek, hogy az jutott eszembe (régi álmom), hogy próbáljunk csinálni egy Szuper Zenti babát is. Rajzoltam hát egy tervet, majd sok-sok egyeztetés, változtatás után ezek a cuki stilizált babák születtek” – idézi a Blikk Zente édesanyját, aki azt is hozzáfűzte, hogy a kis Szuper Zenti babák jótékonysági licitekre és ajándékba készültek, így közvetlen vásárlásra nincs lehetőség.

Megtalálod a kakukktojást??? 😁 Na jó, a kérdés költői... Van a "szomszédban" egy ügyes kezű anyuka Mariann, akitől...

Közzétette: Zente SMA 1 Tiny Hero - Stronger than SMA – 2020. december 14., hétfő

 

A gyógyszer hatásának és Zente kitartó munkájának köszönhetően a kisfiú októberben tette meg az első lépéseket, amiről mi is beszámoltunk.

Még több kicsi hős

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top