nlc.hu
Trend

No Shave November fotózás

Minden évben tematikus szakállas fotót készít egy baráti társaság

Minden évben ugyanaz a fotó, „apró” módosításokkal. Imádjuk!

Ma már hagyománynak számít, hogy az egyébként sima arcú férfiak novemberben nem borotválkoznak, ezzel hívva fel a figyelmet a rák elleni küzdelem fontosságára. Öt barát új szintre emelte a nemes kezdeményezést: nem csak arcszőrüket hagyják elkanászodni, minden november végén közös fotózást is szerveznek új külsejük kedvéért. Méghozzá tematikusat: a 2013 óta tartó őrületben megszemélyesítettek már egyszerű favágókat…

No Shave November fotózás

Forrás: My Modern Met

a 300 című film és képregény görög harcosait…

No Shave November fotózás

Forrás: My Modern Met

most pedig vikingeket, talán az új Assassin’s Creed videojáték kedvéért.

No Shave November fotózás

Forrás: My Modern Met

Egyikük, Michael Lubin elmondta a My Modern Metnek, ahol az összes fotó látható: külön-külön fényképezkednek, a végeredményt Photoshopban fűzik össze. Ötből hárman szobatársak, úgyhogy a szervezés nem is túl macerás. Az egészet a saját örömükre művelték, ám három évvel ezelőtt egy hirtelen ötlettől vezérelve (értsd: egyikük barátnőjének unszolására) feltöltötték a képeket a Redditre. Hatalmasat robbant, a rajongótáboruk pedig idén elérte a százezer főt. Szóval kíváncsian várjuk a 2021-es ötletet.

További cikkek szakállügyben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top