nlc.hu
Trend

Megállíthatatlan mellnövekedés

P-kosár: mellkisebbítő műtétre gyűjt az extrém méretű mellekkel rendelkező nő

12 éves kora óta megállás nélkül nőnek a nő mellei, aki most műtétre gyűjt.

A texasi lánynak, Kayla Romerónak 12 éves kora óta egyfolytában nőnek a mellei. A jelenleg 27 éves nő már alig talál melltartót a P-méretű kebleire, ráadásul a mellbimbói nagyobbak, mint a tenyere, ezért most mellkisebbítő műtétre gyűjt – írta meg a Sun alapján a 24.hu.

Mellkisebbítő műtétre gyűjt a lány.

Mellkisebbítő műtétre gyűjt a lány. Fotó: Unsplash

A nő legutóbb novemberben vásárolt két melltartót, amelyek több mint 100 dollárba kerültek, de állítása szerint már kinőtte őket, és nem akar belegondolni abba, hogy hogyan talál majd újabb fehérneműket, és hogy miből fizeti ki az állandó melltartóvásárlással járó költségeket. Rémálomként jellemezte kivételes adottságait.

Romerót rengetegen cikizték már kamaszként is óriási keblei miatt, emiatt az önbizalma is csorbát szenvedett. Adottságainak fizikai következményei is vannak: állandó hátfájás gyötri, melltartó nélkül egészen a hasáig leérnek a mellei, így nem egyszerű számára a zuhanyzás és a szőrtelenítés sem, mindezek tetejében futni, úszni és lehajolni sem tud. “A cipőfűzőmet képtelen vagyok bekötni, ahogyan a keresztfiamat sem tudom magamhoz ölelni”
– mondta Romero. Persze senki sem hiszi el, hogy mellei valódiak.

A nő most egy adománygyűjtő oldalt hozott létre, ahol a mellkisebbítéshez szükséges 15 ezer dollárt próbálja összekalapozni. 

(Fotók)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top