nlc.hu
Trend

Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűi

Jennifer Lopez bármelyik eljegyzési gyűrűjét elfogadnánk

Jennifer Lopezt számos dologért lehet irigyelni. Ezek közé tartoznak az eljegyzési gyűrűi is...

Jennifer Lopez eddig háromszor volt férjnél, eljegyzési gyűrűből viszont már öt csillogott az ujján. És bizony egyik sem volt szolid darab…

Ojani Noa

Jennifer Lopez első vőlegénye, majd férje Ojani Noa volt. Az étteremtulajdonos 1996-ban kérte meg az akkoriban még csak feltörekvőben lévő énekesnő kezét. Az eljegyzési gyűrű aranyból készült és egy körte alakú gyémánt csillogott benne, az ára pedig nagyjából 100 ezer dollár lehetett. A pár 1997 februárjában kötött házasságot, a frigy azonban nem tartott sokáig, ugyanis 1998-ban elváltak.

Jennifer Lopez és Ojani Noa

Jennifer Lopez és Ojani Noa (Fotók: Getty Images)

Cris Judd

J. Lo a válása után mintegy két évig Puff Daddyvel alkotott egy párt, ám ő nem kérte meg a kezét. 2001-ben aztán a „Love Don’t Cost A Thing” című dalának videoklip-forgatásán megismerkedett az egyik háttértáncosával, Cris Judd-dal. Egymásba szerettek és az eljegyzés sem váratott túl sokat magára: a táncos egy gyémántgyűrűt húzott az addigra már világsztár énekesnő ujjára. Az eljegyzési gyűrű pontos értéke nem ismert, ám a szakemberek szerint egészen biztosan vaskos, hat számjegyű összeg lehetett, mégpedig dollárban. Judd és Lopez még abban az évben, 2001 szeptember 29-én kimondták a boldogító igent, ám az első házassági évfordulójukig sem jutottak el, ugyanis már 2002 júniusában elváltak.

Jennifer Lopez és Cris Judd

Jennifer Lopez és Cris Judd (Fotók: Getty Images)

Ben Affleck 

Az énekesnő ezt követően összejött Ben Affleckkel, aki szintén nem sokat teketóriázott és 2002 novemberében meg is kérte szerelme kezét egy 6.10 karátos, rózsaszín gyémánttal díszített Harry Winston gyűrűvel, mely a becslések szerint alsó hangon 1,2 millió dollárt kóstálhatott, de elképzelhető, hogy 2,5 millióba is belekerült. A színes gyémánt akkoriban egyáltalán nem volt divatban, ám a világsztár eljegyzését követően rögvest trendi lett. Az esküvőt 2003 szeptemberére tervezték, ám egy nappal a kitűzött időpont előtt, mindenféle indoklás nélkül lefújták a ceremóniát, majd 2004 januárjában kimondták a szakításukat is. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck (Fotók: Getty Images)

Marc Anthony 

Bár már két váláson is túl volt, az énekesnő utóbb úgy nyilatkozott, hogy az Affleckkel való szakításakor tört össze először igazán a szíve. Egy régi barátjánál, Marc Anthonynál talált vigaszra, a szerelem fellobbanását pedig szintén gyors eljegyzés követte. Az énekes egy 8.5 karátos, kék Harry Winston-gyémántgyűrűvel kérte meg Lopez kezét, melynek az értékét legalább 4 millió dollárra teszik. Az esküvőt sem halogatták sokáig, 2004 júniusában összekötötték az életüket. A párnak 2008-ban ikrei születtek. Ezután még további három évig voltak együtt, 2011-ben jelentették be, hogy elválnak útjaik. A válás hivatalosan csak 2014-re zárult le.

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer Lopez és Marc Anthony (Fotók: Getty Images)

Alex Rodriguez

Lopez és jelenlegi párja, Alex Rodriguez 2017 óta vannak együtt. A baseballjátékos – elődeihez viszonyítva legalábbis – nem siette el különösebben a lánykérést, ugyanis 2019 tavaszán, bahamai vakációjukon jegyezte csak el az énekesnőt, egy smaragdvágású gyémántgyűrűvel. A szakértők szerint a gyémánt 11, 15, de akár 20 karátos is lehet, az ékszer értéke pedig ettől függően valahol 1 és 5 millió dollár közé tehető. Lopez és Rodriguez esküvőjére vélhetőleg tavaly került volna sor, ám a koronavírus-járvány miatt halasztani kényszerültek, idén azonban várhatóan már megtartják. 

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez (Fotók: Getty Images)

Még több pazar eljegyzési gyűrű

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top