nlc.hu
Trend

A majomfarok szakáll a legújabb szakáll divat

A majomfarok szakáll a legújabb divatőrület a férfiak között

A hipszter szó már nem olyan menő 2021-ben, de kétségtelenül ők hozták divatba a látványos és ápolt szakállakat. A legújabb trend azonban valószínűleg már sok hipszternek is sok lenne.

A majomfarok szakáll onnan kapta a nevét, hogy nemes egyszerűséggel a szakáll formája a majmok görbe farkára emlékezteti az embert. A szakáll az egyik fülnél elindul, majd alul az áll alatt végigfutva kanyarodik be a száj fölé, és a másik fül alatt látványosan leborotválják, sőt arra is vigyáznak, hogy a száj fölötti bajusz nehogy összekötésbe kerüljön a pajesszal. De nem is magyarázzuk tovább az őrült szakálltrendet, a fotókból elég nyilvánvaló, miről van szó – írja a LadBible.

A trend egy baseball játékoshoz, Mike Fiershez köthető, aki tavaly szeptemberben azzal sokkolta a meccs nézőit, hogy ilyen szakállal jelent meg a pályán, és úgy hírlik, a csapattársai igencsak kiröhögték emiatt. A közösségi médiában azonban elterjedt a kép, és azóta sok karanténban lévő férfi próbálta nemcsak lemásolni, hanem akár tovább is fejleszteni azt. Azon kívül, hogy vicces, azért az új trendnek kétségtelenül haszna is akad: ahogy egy Twitter- felhasználó megjegyezte:

A majomfarok szakáll 100 százalékos hatékonysággal akadályozza meg a nem kívánt terhességeket.

Ennek is lehet örülni, de közben azt se felejtsük: a szakáll ideje lejárt.

További szakállas anyagaink az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top