nlc.hu
Trend

Így viseld télen a sárgát!

Így viseld a sárga színt télen! 2021-ben ez a legizgalmasabb trend

2021-ben a szürke szín mellett a sárga lesz igazán divatos, de ne gondold, hogy ezzel az élénk színnel nyárig várnod kellene! Mutatjuk, hogyan viseld télen a sárgát!

Lehet, elsőre idegenkedsz attól, hogy télen sárga színt viselj, pedig ennek nagyon is van helye a téli ruhatárban. Persze, nem mindegy, mivel kombináld. Mutatjuk, hogyan érdemes viselned ezt az élettel teli színt!

Ne ess túlzásba!

A sárga szín már 2019-ben is kikacsintott a divatszínek közül, de igazán nagy hipe-ja, úgy néz ki, idén lesz. Tény, a viseléséhez kell egy kis bátorság, de ha bevállalod, szó szerint beragyoghatja még a legszürkébb téli napodat is. Ha sárgát viselsz, biztos, hogy kitűnsz a fekete, barna és szürke kabátok végeláthatatlan tengeréből, és egy kis vidámságot csempészhetsz a hétköznapjaidba.

A sárga a 2021-es év trendszíne

A sárga 2021-ben szuper divatos lesz – vagyis már most is az! (Fotó: Getty Images/ Christian Vierig)

Van azonban néhány alapszabály, amit érdemes betartanod. Ha a sárga mellett döntesz, ügyelj arra, hogy télen ne párosítsd élénk színekkel, mert könnyen paradicsommadár hatást érhetsz el. A pink, a kék és a zöld színek, amik önmagukban is elég erőteljesek, még nyáron sem feltétlenül szerencsés választások, télen pedig különösen nem. De az sem jó megoldás, ha csak sárgát viselsz, mert leginkább egy nagy mustáros flakonra emlékeztetheted a veled szembejövőket.

Amikor egy olyan élénk szín mellett döntünk, mint a sárga, mellé inkább válasszunk pasztell árnyalatokat, vagy olyan alapszíneket, mint a fekete vagy a szürke. A 2021-es trendszínek között eleve a szürke és a sárga szerepel együtt, kéz a kézben.

Fehérrel dögös

Fehér és sárga télen? Igen! Persze, nem a legcsapadékosabb idő befutó párosa ez a két szín, de ha nem esik az eső vagy a hó, viseld bátran a feltűnő duót! Kombinálj egy sárga kabátot fehér nadrággal, pulóverrel, de fehér kabát mellé egy sárga sálat, sapkát is feltehetsz, ha kicsit visszafogottabban jelenítenéd meg az élénk színt. Egy biztos: bármelyik mellett döntesz, nem fogsz beleolvadni a tömegbe!

Szürkével igazán trendi a sárga idén

A szürke önmagában is trendszín 2021-ben, sárgával kombinálva pedig nagyon divatos. Persze, ne a fáradt szürke és a kanárisárga jusson az eszedbe! Helyettük a határozott, karakteres szürke az, ami a trendvonalat képviseli, ami mellé jól passzol a krémes citromsárga – akár kiegészítő formájában is.

A sárga és a szürke idén tuti befutó

A sárga és a szürke idén tuti befutó (Fotó: Getty Images/HGL/GC Images)

A szürke és a sárga a 2021-es divat top színei

A szürke és a sárga tökéletesen kiegészítik egymást (Fotó: Getty Images/Neil Mockford)

Farmerrel vidám 

Nem szereted a felhajtást, és a stílusodra leginkább a laza és sportos illik? Akár egy sötétkék farmer, de egy koptatott változat is jól illik a meleg, napsárga kabáthoz. Ha a sportos kabátnak még szőrméje is van, ami aranybarna színű, igazán csinos lehetsz benne.

Pasztellszínekkel a sárga elegáns

Ha a kifinomult stílus a te asztalod, akkor viseld a sárga színt pasztell árnyalatokkal – azok közül is a krémszínekkel. A törtfehér, a tojásfehér, a homokszín, a bézs mind olyan színek, amikhez jól passzol a sárga. Ami a kiegészítőket illeti: egy-egy vékony nyaklánc, egy finom karkötő, egy kisebb, köves fülbevaló tökéletes választás ehhez a szetthez.

Pasztell színek és sárga: 2021-ben így lehetsz igazán kifinomult

Kifinomult hatást érhetsz el a pasztell és a sárga kombinációjával (Fotó: Getty Images/Edward Berthelot)

A sárga idén pasztellel is nagyon divatos

A sárga pasztell árnyalatokkal párosítva különleges (Fotó: Getty Images/ Zhijian Liu)

Ez a divat 2021-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top