nlc.hu
Trend

Az Obama házaspár beiktatási szettjében pózolt négyéves

Ők az Obama házaspár legcukibb hasonmásai

Több mint négymillió lájk – a négyéves Ryleigh Madison Hampton és Zayden Lowe fotóit maga a first lady is megosztotta.

Az internet imádja azokat a fotókat, amiken mindössze négyéves Ryleigh Madison Hampton és Zayden Lowe az Obama házaspárként pózolt, pontosabban úgy vannak beöltözve, mint az Egyesült Államok korábbi elnöke és felesége volt Joe Biden beiktatási ünnepségén. A fényképeket pedig maga az egykori first lady, Michelle Obama is megosztotta Instagram-oldalán. A posztot eddig több mint 4,3 millióan lájkolták.

Nem ez az első alkalom, hogy a gyerekmodellként is dolgozó Ryleigh egy ismert, híres személy hasonmásának öltözik be, korábban például Prince-ként és Kamala Harrisként állt a kamerák elé, meséli nagymamája, Sheila Hampton. Hozzátette, ugyan már ezekre a fotókra is többen felfigyeltek, de egyik sem volt olyan népszerű, mint a fenti képek, amiken Barack Obamát egyébként a kolléganőjének kisfia alakítja. 

A két szettet már közösen állították össze, majd amikor megvolt minden szükséges kellék, Ryleigh nagynénje lefotózta a gyerekeket a helyi könyvtár előtt.

(via Good Morning America)

Barack Obama korábbi amerikai elnök és felesége, Michelle Obama Joe Biden megválasztott amerikai elnök beiktatási ünnepségére érkezik a washingtoni Capitoliumhoz 2021. január 20-án.

Barack Obama korábbi amerikai elnök és felesége, Michelle Obama Joe Biden megválasztott amerikai elnök beiktatási ünnepségére érkezik a washingtoni Capitoliumhoz 2021. január 20-án (Fotó: MTI / AP pool / Patrick Semansky)

Hírességek és hasonmásaik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top