Trend

Valentin-napon az eszközeid is könnyen találhatnak párt! (x)

A nemzetközi ünnepek manapság könnyen beszivárognak a hazai jeles napok közé, így van ez a Valentin nappal is, amikor a szerelem és szeretet kerül a fókuszba. Idén pedig mindenki azzal lepheti meg a párját, hogy az okoseszközeik is könnyen párra találnak.

Valentin napon az eszközeid is könnyen találhatnak párt! (x)
Tudjuk, a szerelmet nem ajándékokkal kell kifejezni – de persze az érzések kinyilvánítása mellett még senki sem tiltakozott valami apróság ellen. Főleg akkor, ha ezek a kis ajándékok segítenek abban, hogy akkor is közel érezd magadhoz a másikat, ha épp távol van tőled, és biztonságban tudod minden percben. Ha pedig a párodnak adott ajándékok maguk is könnyen párra találnak, az már Valentin a négyzeten!

Szerelem a fülben és a csuklón

Nézzünk néhány példát a tökéletes Valentin-napra! Kell például hozzá zene. Olyan zene, amely akkor is a szeretteinkkel lehet, amikor mi magunk nem vagyunk velük, ráadásul kitűnő hangzással, kényelmesen. Ajándékozhatsz tehát egy Huawei FreeBuds Pro fülhallgató-párt, és az ajándékot megfűszerezheted azzal, hogy mindehhez készítesz egy „virtuális válogatás-kazettát” a kedvesednek a kedvenc dalaival, vagy épp azokkal a számokkal, amelyekhez közös emlékek fűznek. A zenehallgatásban ráadásul az sem fogja majd megzavarni, ha a ház előtt szirénázó rendőrautók hada húz el, vagy egy vándorcirkusz üti fel hangos sátrát: az akár 40 decibeles külső hanghatásokat is eltakaró zajszűrés miatt csak a dalra koncentrálhat. Utána pedig a kis fülesen keresztül hívhat fel, hogy elmondjon mindent, ami a zenehallgatás alatt eszébe jutott: a torz telefonhangok helyett úgy fogjátok egymást hallani, mintha egymás mellett lennétek.

Valentin napon az eszközeid is könnyen találhatnak párt! (x)
Mi fontos még a Valentin-nap idején? A szív! Ami persze átvitt értelemben a szerelem „lakhelye”, de az sem árt, ha egészségesen és megbízhatóan dobog. Ha az ajándék egy Huawei Watch GT, a benne dolgozó TruSeen™ 4.0+ technológia a párod minden szívdobbanását követi: mesterséges intelligencia segítségével elemzi a szívritmus mellett az alvás minőségét, a stressz-szintet és a vérszaturációt. Ha pedig mindketten okosórát vesztek egymásnak, a Watch GT 2 Pro jól mutat egy férfi csuklóján, míg a Watch GT 2 42 mm-es kiadás a keskeny, női karra való – miután mindketten hordani kezditek, biztosak lehettek abban, hogy még sokáig egészségesen, frissen lesztek ott egymásnak. Már csak azért is, mert a Watch GT 2 és a Pro változata is kiváló társ az aktivitások során: a közös futás, kerékpározás, vagy megannyi más tevékenység alatt figyeli a hatékonyságot és személyi edzőként tanácsokat is ad arra, hogyan legyetek még ügyesebbek. Ha pedig az okosóra helyett valami sokkal vékonyabb, alig észrevehető kiegészítőt szeretnél adni hasonló célokra, a Huawei Band 4e Active okoskarperec lehet a megoldás: az apró okoseszköz szintén segít akár olyan sportok hatékonyabbá tételében, mint a kerékpározás vagy a kosárlabda, de vízállósága miatt az izzasztó helyzetektől az úszásig kiváló társ lehet a mozgásban.

Könnyű párválasztás mindenkinek

A modern okoskiegészítők önmagukban is sok funkciót kínálnak, de igazán akkor hatékonyak, ha telefonjainkkal összekapcsolva teljes tudásukat kihasználhatjuk. Szerencsére a Huawei fülhallgatójának, okosórájának és okoskarperecének sem gond gyorsan párt találni. Bármelyikük képes ugyanis arra, hogy bármilyen telefonnal gyorsan szerelembe essen: iOS és Android alapú készülékekkel ugyanúgy hamar megtalálja a közös hangot, így a társ-alkalmazások segítségével még élvezetesebb lesz a zenehallgatás, az edzés, vagy egészségetek figyelése.

Valentin napon az eszközeid is könnyen találhatnak párt! (x)
Nyerjetek Huawei ajándékokat Valentin napra!

Február 14-ig még van idő ajándékot beszerezni: a fenti tippekkel könnyen megtalálhatjuk a legjobbat. A Huawei egy nyereményjátékkal is készül a szerelem ünnepére. Írd meg a Huawei Közösség oldalán, melyik, a nyereményjátékban szereplő terméket osztanád meg és kivel. Használd a termék pontos megnevezését, valamint ismerősöd nevét, és lehet, hogy te leszel az a szerencsés, aki megnyeri azt!

Valentin nap alkalmából a Huawei viszonteladói és partnerei is különböző ajánlatokkal készülnek. Az akció részleteiről és a termékekről a viszonteladóknál érdeklődhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top