nlc.hu
Trend

Körömlakk-divat 2021 tavasz

Ezekkel a körömlakkokkal nem nyúlhatsz mellé tavasszal

A natúr és vörös körmök idén tavasszal sem mennek ki a divatból, de ha valami extravagánsabbra vágynál, azt is találsz a szezon körömlakktrendjei között.

Klasszikusok, az év színe és egy ’90-es évek inspirálta irányzat is ott van a 2021-es tavasz top 5 körömlakktrendje között.

Napsárga

Az év egyik hivatalos trendszíne a napsárga árnyalat, mely a ruhák és a kiegészítők mellett körömlakk formájában is trendi lesz az elkövetkezendő hónapokban. Intenzív és üde tónus, mely már jellegénél fogva kellőképpen feltűnő, épp ezért rövid vagy legfeljebb közepesen hosszú, lekerekített körmökön mutat igazán jól, nagyon hosszú és/vagy hegyesebb körmökön viszont már túl soknak hat. 

Napsárga

Napsárga (Fotó: Getty Images)

Sötét tengerészkék

Ha a tavaszi-nyári időszakban is a sötét körömlakkokat részesíted előnyben, akkor az előttünk álló szezonban a sötét tengerészkék körömlakk lesz a barátod. Az árnyalat letisztult változatban, matt vagy közepesen fényes textúrával lesz divatban, a gyöngyházfényű vagy csillámos verziók viszont inkább kerülendők. 

Sötét tengerészkék

Sötét tengerészkék (Fotó: Getty Images)

Barnák

A barna körömlakkok a 2020-21-es őszi-téli szezonra tértek vissza a divat fősodrába, de velünk maradnak tavaszra és nyárra is. Méghozzá gyakorlatilag az összes elképzelhető árnyalatban a világosbarnától kezdve a diszkrét középbarnákon át a mély csokoládébarnáig. A ’90-es évek inspirálta körömtrend szinte bármilyen stílusba beilleszthető, lehet elegáns, szolid, de akár kifejezetten extravagáns is, körömformától ás árnyalattól függően.

Barna

Barna (Fotó: Getty Images)

Tejes natúr

A natúr színű körömlakkok soha nem mennek ki a divatból, viszont szezonról szezonra más-más irányzat kerül előtérbe. Idén tavasszal a tejszerű textúrával rendelkező nude körömlakkok lesznek a legfelkapottabbak. Ez a szofisztikált körömfestés bármilyen formájú és hosszúságú körmön mutatós. Viselhető önmagában, de akár minimalista motívumokkal – például vonalakkal, pöttyökkel – díszítve is.  

Tejes nude

Tejes nude (Fotó: Getty Images)

Mélyvörös

A vörös körömlakk szintén örök divat, csak az változik, hogy épp mely árnyalatai a legmenőbbek. A 2021-es tavaszi-nyári szezonra szóló trendelőrejelzések szerint most a mélyebb, burgundi, illetve akár barnásba hajló vörösek válnak meghatározóvá, míg az élénkebb, különösképp pedig a narancsos pirosak átmenetileg kimennek a divatból. A vörös lakkozás önmagában, vagy díszített körmök alapszíneként is megállja a helyét. 

Mélyvörös

Mélyvörös (Fotó: Getty Images)

Még több 2021-es trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top