nlc.hu
Trend

Mindenki testvérnek nézi az anya-lánya duót

Mindenki testvérnek nézi az anya-lánya duót

A lány 15 éves kora óta hiszik azt, hogy édesanyja a nővére.

A 30 éves Ariannát és az 52 éves JoLee-t mindenki testvéreknek nézi, pedig nem azok. A páros ugyanis anya és lánya, akik között 20 év korkülönbség van.

Mindenki testvérnek nézi az anya-lánya duót

Képünk illusztráció. Mindenki testvérnek nézi az anya-lánya duót

Arianna tizenéves kora óta folyamatosan szembesül azzal, hogy mindenki azt hiszi édesanyjáról, hogy a nővére. Iskolai éveiben barátai szívesen lógtak lenyűgöző anyukájával. „Azt énekelték, szerelmes vagyok Ari anyjába” – mondta el a lány hozzátéve, hogy haverjai mindig arról beszélgettek, milyen dögös is az asszony.

 

JoLee mindig igyekezett visszaadni a rá eső figyelmet, háttérbe húzódni – kevés sikerrel. Amikor Arianna 15 éves volt, az akkor 36 éves édesanyjával Balira mentek nyaralni, és mindenki meg volt győződve arról, hogy testvérek. „Senki sem hitte el nekünk, amikor azt mondtuk, anya és lánya vagyunk” – mondják.

Ez az összetévesztés később sem igen változott, sokszor előfordul, hogy egy csapat fiatal fiú hívná meg őket egy italra.

Ariannát elmondása szerint nem zavarja ez, sőt jó ómennek tartja. „Szeretem, hogy az emberek azt hiszik, testvérek vagyunk, hiszen tudom, hogy én is jól fogok kinézni abban a korban, amiben épp anyukám van.”

A lány anyukája állítólag napi arcápolási rutinjának köszönheti kinézetét, szerintünk azonban egy kis plasztika is befigyel.

(Fotók és forrás)

Cikkeink az anya-lánya kapcsolatról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top