nlc.hu
Trend

Jane Fonda 83 évesen a Harper's Bazaar címlapján

A 83 éves Jane Fonda igazi végzet asszonya a Harper’s Bazaar címlapján

A színésznő a magazinnak mesélt arról is, mit gondol az élet értelméről, a fiatalabb férfiakról és az USA új elnökéről.

Az igazi ikonnak számító színésznőt és aktivistát választotta címlaplánynak az ismert magazin áprilisi számához. Jane Fonda a címlapfotón, illetve a kiadvány számára készült sorozatban teljesen új külsővel pózol, legalábbis, ami a frizuráját illeti. A képekhez pedig interjú is dukált. „Abban rejlik az igazi erő, hogy tudod, ki vagy, tudod, hogy mi céllal vagy a Földön, hogy mi az értelme az életednek” – nyilatkozta Fonda, ami egy nagyon jó tanácsnak is felfogható.

A színésznő emellett beszélt arról is, mit gondol az Egyesült Államok új elnökéről, Joe Bidenről, illetve a párkapcsolatokról és a szexualitásról is. Állítása szerint nem vágyik már testi kapcsolatra, ami persze nem jelenti azt, hogy ne fantáziálna arról, milyen lenne együtt lenni valakivel. Hozzátette, ugyan szívesen találkozna egy nagy tudású emberrel, aki tudja, hogyan kell szeretni és megbecsülni egy nőt, de van egy kis gond, egyrészt túl hiú, másrészt pedig a fiatalabb férfiak iránt vonzódik.

(via Good Morning America)

Jane Fonda

Jane Fonda a 2020-as Oscar-gálán (Fotó:Profimedia)

Inspiráló nők 70 felett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top