Trend

2021-ben is dm Bónusz napok 5 napon keresztül (x)

„Itt vagyok önmagam, itt vásárolok.” – A dm szlogenje áprilisban is megállja a helyét! Különösen megéri a shoppingolás a dm törzsvásárlók számára, akik tudatosan vásárolnak, és kihasználják az active beauty program előnyeit. Nekik kedveznek idén is a Bónusz napok az üzletekben és az Online Shopban


20x több pont = 20x jobban jársz

2021. április 7 és 11. között minden dm üzletben és az Online Shopban is rendkívüli ajánlat várja a törzsvásárlókat, ugyanis active beauty tagként a vásárlásuk összege után most 20x annyi pontot kaphatnak.

Üzletben történő vásárlás esetén a törzsvásárlók egyszer használhatják fel a 20x-os végösszegi kupont. A sikeres pontgyűjtéshez csak a törzsvásárlói kártya szükséges és a Bónusz napok kupon aktiválása az online kuponközpontban a payback.hu-n vagy az applikáción keresztül.

Az Online Shopban történő vásárlás esetén a promóció automatikusan érvényesül, így április 7. és 11. között a regisztrált és fiókjukba bejelentkezett vásárlók (amelyhez az active beauty kártya hozzá van rendelve) többször is élhetnek az ajánlattal.

Az összegyűjtött pontok a következő vásárláskor kedvezményre válthatók, így könnyen megspórolható kedvenc termékünk ára!

Nem vagy még törzsvásárló?

Akkor itt egy gyorstalpaló: a dm törzsvásárlói programja az active beauty program. Minden elköltött 300 Ft után 1 normál pont kerül jóváírásra a dm active beauty kártyán. Továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy vásárlásaid során a különféle kuponok segítségével megsokszorozd a kártyán lévő pontokat, így rövid idő alatt sokkal több pontot gyűjthetsz. Például: az active beauty kártyán összegyűjtött minden pont 3 Ft-ot ér, így ha például 1.200 pontot gyűjtöttél, akkor legközelebb 3.600 Ft-tal olcsóbban veheted meg a kedvenc termékedet.

Ha még nincs active beauty kártyád, akkor itt az ideje, hogy regisztrálj: https://www.payback.at/hu

A Bónusz napokról további részleteket itt találsz: https://bonusznapok.dm.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top