nlc.hu
Trend

Karanténozz a legszebb ruháidban

Legózás a gyerekkel tüllszoknyában, sorozatnézés flitteres dzsekiben – hordd a karanténban is a legszebb ruháidat!

Egy év alatt jutottunk el a "nincs egy rongyom, amit felvegyek" hétköznapi melodrámájától, a "van mit felvennem, de nincs hova" problematikáig. Mikor fogjuk örömmel kinyitni a ruhásszekrény ajtaját?

Karantén előtti bármelyik kedd: Mit vegyek fel? Ma lesz egy meetingem a londoni főnökökkel, délután enyém az ovikör, este pedig végre találkozom a legjobb barátnőmmel. Mit vegyek fel? Ezt nem szeretem, ez sápaszt, ez volt rajtam a múltkor is, amikor moziztunk, pedig imádom. Hopp, már el is késtem!

Kövesdi Rita

“Most sírjak a zuhany alatt, mert nem mehetek operába? Frászt!” – Fotó: Gombai Gellért

Bármelyik kedd manapság: Ma nem lesz videós meeting, kaja maradt tegnapról, délutánig tuti nem megyünk sehova, max rollerezni. Jó lesz a leggings, meleg zokni, oversize pulcsi kombó. Pedig óh, ez a piros egyberuha… Mikor is volt rajtam utoljára? Már a válla is poros ! Na jó, ezt most azonnal fel kell vennem !

Ismerős gondolatok, ugye?

Kövesdi Rita stílustanácsadó a gyönyörű ruhák szerelmese. Megunta a sóhajtozást a szekrény előtt állva, ezért úgy döntött, otthon is hordani fogja a legszebb ruháit és erre biztatja minden hithű fashionista társát.

Le a leggingsek, az otthonkák és a macinacik uralmával! Szállj be a játékba te is, vedd elő a legszebb ruhádat a szekrényből, amelyikért vérzik a szíved, hogy nem viselheted, és készíts egy fotót karanténkörnyezetben, kutyasétáltatás közben vagy épp a kertet kapálva – minél meghökkentőbb kivitelezésben, hogy végre legyen egy derűs napunk!

Rita egyébként Hermelin Stilo néven formálja a közízlést, és az a célja, hogy az öltözködés minél több embernek jelentsen örömforrást, a végtelen játék lehetőségét, ezért is csinált magából karanténmodellt.

Ha beszálltok a játékba, használjátok a #vanmitfelvennidenincshova hashtaget! Garantáltan jó móka lesz!

Még több karanténdivat az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top