nlc.hu
Trend

Bírságra számított, jegygyűrűt kapott

Arra számított, hogy megbüntetik a rendőrök, helyette jegygyűrűt kapott igazoltatáskor

Klaudia nem találta az egészségügyi dobozát, amikor megállították a rendőrök. Arra számított, hogy megbüntetik, erre előugrott a párja, hogy letérdeljen előtte és megkérje a kezét.

Sárosi Gábor rendőrként dolgozik, és mivel szerinte az ember életében csak egy eljegyzés van (azért sokaknak összejön több is – a szerző), úgy gondolta, ő valami stílusosat talál ki. Elintézte, hogy barátnőjét, Fehér Klaudiát megállítsák a rendőrök. A lánynak volt is félnivalója, ugyanis hiába volt minden rendben a papírjaival, az egészségügyi dobozát nem találta. A barátja, Gábor ugyanis elrejtette azt, hogy a lánynak legyen félnivalója – derül ki a Tények riportjából.

Klaudia szabályosan remegett, amikor észrevette, hogy sehol nincs az egészségügyi doboz, és már arra számított, hogy jön a bírság, amikor a rendőrautóból előugrott a párja, Gábor, és gyűrűvel a kezében letérdelt elé, hogy megkérje a kezét. Akik izgulnának, azokat megnyugtatjuk: Klaudia igent mondott. A pár a nem mindennapi lánykérés után nagy esküvőt tervez, és jövő nyáron szeretnének összeházasodni.

Szuper lánykérések az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top