nlc.hu
Trend

Ismerd meg a férfit, aki sörivással fogyott

Evés helyett sört ivott, másfél hónap alatt 18 kilót fogyott

Del Hall egy radikális – és nem túl egészséges – diétával nagyon hatékonyan fogyott: rengeteg sört ivott.

A Cincinattiben élő Del Hall húsvét előtt 47 nappal kezdett bele a nem mindennapi küldetésébe. Feladta az evést, helyette pedig csak sört, kávét és vizet ivott, és ennek köszönhetően viszonylag rövid idő – másfél hónap – alatt látványosan sokat fogyott – írja a LadBible, és a lap arra is felhívja a figyelmet, hogy senki ne csinálja utána, mert nem tűnik túl egészségesnek a módszer.

Del Hall számára az étkezés így szinte ingyen volt: a férfi ugyanis egy sörfőzde tulajdonosa. Emberünk a kihívás ideje alatt átlagosan napi 3-5 sört ivott meg (reggel nem ivott, mert amúgy reggelizni sem szokott), végeredményben pedig 230 sörrel végzett, és végül a mérete XXXL-ről XL-re csúszott vissza. Emellett lement a koleszterinszintje, lement a vérnyomása és a vércukra is csökkent. Del az éhezését végül április 4-én hagyta abba, és az első ételének másfél hónap után egy saját készítésű guacamolét választott. Kísérőként ezúttal nem sört, hanem margarita koktélt ivott mellé. Del a diétázást ezután sem szeretné abbahagyni, de a jövőben a sörivást az ételadagok kisebb porciókra cserélésével egészítené ki, hogy valamivel egészségesebb legyen. Del amúgy a sörivásos kihívásával némi pénzt is gyűjtött online: összesen 12 ezer dollárral lett gazdagabb, amivel az a terve, hogy környékbéli bárok és éttermek dolgozói között oszt szét, helyenként 500 dolláros borravalót hagyva.

Extrém diétákról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top