nlc.hu
Trend

17 ezer kilométerre talált rá a szerelem

17 ezer kilométerre matcheltek Tinderen, szerelem lett belőle

Kim Németországban élt, míg Bella Ausztráliában.
17 ezer kilométerre matcheltek Tinderen, szerelem lett belőle

A Tinder Útlevél feature-jét használta Kim és Bella is, ami azt jelenti, hogy nemcsak a közelben lévőkkel lehet ismerkedni, vagy matchelni, hanem az egész világon.

A 22 éves Kim eljátszadozott a gondolattal, hogy Németországból Ausztráliába költözne, így megnézte az ottani regisztráltakat. Így talált rá a 21 éves Bellára, akit szintén nem zavart, hogy a matchje 17 ezer kilométerre van tőle, nagyon élvezte a vele való beszélgetést a komoly kötöttség nélkül.

Kim pont a Bella környékén lakó családdal beszélt annak lehetőségéről, hogy kimenne hozzájuk babysitternek. Öt hónapig tárgyaltak, mígnem Kim megkapta az állást és ki is költözött. Fél év virtuális kommunikáció után 2019 augusztusában találkoztak és azóta is együtt vannak. Pontosabban, pár hónapot külön töltöttek a koronavírus berobbanása miatt.

Bella, aki korábban kizártnak tartotta, hogy távkapcsolatban éljen, azt mondta, teljesen új és mély élmény volt így megismerni a másikat, majd újra külön kerülni és folytatni a távbeszélgetéseket. A Metrónak nyilatkozva azt is hozzátette, szerinte így sokkal könnyebben megnyílt a társának, amit előtte sohasem tett.

(via)

(Kiemelt kép: Bella és Kim)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top