nlc.hu
Trend

Ugyanaz a bolt két nyertes sorsjegyet adott nekik

Kétszer is hatalmasat nyertek sorsjegyekkel, mindkétszer ugyanabban a boltban vásárolták

A Washington állambeli házaspárnak a Safeway nevű szupermarket nagy szerencsét hoz: összesen már 120 ezer dollárt (36 millió forint) az ott vásárolt sorsjegyekkel.

Henry és Gloria Dohler imádják a szerencsejátékokat. A Washington államban élő pár napi programjához az is hozzátartozik, hogy amikor elmennek bevásárolni, mindig vesznek egy sorsjegyet is. Legutóbb a HitFive nevű játékon nyertek 100 ezer dollárt, méghozzá nem is akárhogyan – írja a UPI.

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Kedden lecsekkoltam a hétfőn vett sorsjegyeket és nyertem egy ingyenes sorsjegyet. Szerdán megvettem a szokásos sorsjegyemet, és kikértem mellé az ingyeneset is. Másnap ellenőriztem őket, és láttam, hogy a sajátommal nem nyertem semmit, viszont az ingyenessel nyertem százezer dollárt. Háromszor kellett visszanéznem, hogy elhiggyem. Szokták mondani, hogy a legjobb dolgok az életben ingyen vannak, és ez most bebizonyosodott

– mesélték vidáman Dohlerék. A házaspár amúgy is szerencsés a szerencsejátékok terén. Még 2010-ben egy kaparós sorsjegy segítségével nyertek 20 ezer dollárt. A poén az, hogy azt a sorsjegyet is ugyanabban a boltban vásárolták, mint a mostanit. A nyereményből először a keleti parton élő családtagjaikat szeretnék meglátogatni.

Sorsjegynyertesek hihetetlen történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top