nlc.hu
Trend

Csivavának műköröm

Állatkínzással vádolják a nőt, aki műkörmöket tett csivavájára

Szerinted is kimeríti az állatkínzás fogalmát, amit a nő csinált a csivavával?

Egy kaliforniai műkörmöst állatkínzással vádolnak a TikTok-felhasználók, miután csivava típusú kutyájára álműkörmöket tett.

Állatkínzással vádolják a nőt, aki műkörmöket tett csivavájára

Képünk illusztráció. Állatkínzással vádolják a nőt, aki műkörmöket tett csivavájára (Fotó: Unsplash)

A videóban látható, amint a manikűrös 40 percet tölt el azzal, hogy óvatosan Coco karmocskáira applikálja a körmöket. A hárommillió felhasználót elérő, cukinak szánt videó azonban sokaknál kiverte a biztosítékot.

A gazdi, Maritza tisztázta, hogy a körmök csak a hecc kedvéért kerültek fel, a videó elkészültével azonnal lekerültek a kiskutya karmairól. A bugyuta ötletet aranyosnak tartja a nő, férjével eszelték ki az egyik este.

„Coco szereti, ha kényeztetik, élvezi a folyamatot, ahogy ragasztópálcikákkal a körmöket a karmaira ragasztom” – vélekedik a nő, aki egy komplett kollekciót is létrehozott műkarmakból kiskutyák számára; webshopján azt hirdeti, a karmok nem viselhetők.

Számos felhasználó nem osztja Maritza véleményét, és egyenesen állatkínzásnak tartja a dolgot, ám a nő azzal védekezik, soha nem tudná bántani a kiskutyáját. Te mit gondolsz?

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top