nlc.hu
Trend

Hallókészülékes modell reklámozza az ASOS fülbevalóját

Hallókészülékes modell reklámozza az ASOS fülbevalóját, imádják a vásárlók

Az ASOS egyik modellje hallásjavító implantátumot visel a divatfotón, a vásárlók pedig ünneplik a cég hozzáállását.

Imádják a vásárlók az ASOS online divatáruház egyik fülbevalójának a hirdetését. A 6,49 euróba kerülő, aranyszínű karika fülbevaló tényleg cuki a rajta lógó apró gombával, de egyáltalán nem erről szól a felhajtás.

Az egyik fotón jól látszik, hogy a fülbevalót bemutató modell hallókészüléket, pontosabban egy hallásjavító implantátumot visel a jobb fülében.

Hallókészülékes modell reklámozza az ASOS fülbevalóját, imádják a vásárlók

Az ASOS divatfotóján jól látszik Natasha Ghouri siket modell hallásjavító implantátuma (Forrás: ASOS)

A fényképre azután figyelt fel az internet, hogy egy vásárló, Asia Smith posztolt róla a Twitteren. A hallássérült lány dicsérte a divatáruházat, hogy hallássérült modellt alkalmaztak, és viccesen magát ajánlotta, ha esetleg másik modellre is szükségük lenne.

A posztját rengetegen megosztották, sok hallássérült üdvözölte az ASOS lépését. Hamar kiderült az is, hogy a fényképen Natasha Ghouri modell látható, aki születése óta siket. A megosztások hozzá is eljutottak, és azt írta: nagyon hálás a modellügynökségének, hogy kezdettől fogva bíztak benne.

(Fox News)

Fogyatékkal élők a divatiparban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top