nlc.hu
Trend

Átaludta az Oscar-díját Anthony Hopkins

Sir Anthony Hopkins békésen átaludta a második Oscar-díját

29 évvel A bárányok hallgatnak című filmért kapott Oscar-díja után Anthony Hopkins a Father című filmért ismét megkapta az aranyszobrot, ám ezúttal nem volt ott a díjátadón. Átaludta azt.

Annyira nem számított Sir Anthony Hopkins az újabb Oscar-díjára, hogy ha már az utazási korlátozások miatt amúgy se repülhetett Amerikába, nem is nézte a – dögunalmas –  gálát, inkább az igazak álmát aludta a walesi házában. A legjobb férfi főszereplő kategória toronymagas esélyese a tavaly elhunyt Chadwick Boseman volt, és csak az elmúlt egy-két hétben kezdtek beszélni arról, hogy akár Anthony Hopkinsnak is lehet ott keresnivalója. A 83 éves sztár kora reggel a menedzserétől értesült az örömteli eseményről, és mondott is egy köszönőbeszédet a közösségi oldalán – írja a Bors.

Az idén hatodszorra Oscarra jelölt Hopkins a beszédében elmondta, mennyire hálás a díjért, ahogy azt is, hogy egyáltalán nem számított rá, és lerótta tiszteletét a túl korán elhunyt Chadwick Boseman előtt is. Kár, hogy ezúttal nem perdült táncra.

Az Oscar szervezői szándékosan megcserélték a sorrendet, és nem a legjobb film, hanem a legjobb férfi főszereplő kategóriát hagyták a végére, arra számítva, hogy Boseman kapja a díjat, az özvegye pedig majd egy megható köszönőbeszédet mondhat. Aztán jött Anthony Hopkins teljesítménye, és nem így alakult. 

Az idei Oscar-gáláról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top