nlc.hu
Trend

Szájmaszkot festett az arcára az influenszer.

Botrányt okozott a nagyeszű influenszer, aki szájmaszkot festett az arcára

Egy szupermarketben parádézott az influenszer, akinek csak rá volt festve az arcára a szájmaszk.
Festett szájmaszk

Lefoglalták két influenszer útlevelét Balin, miután egyikük szájmaszkot festett az arcára, de igazi maszkot nem viselt egy szupermarketben.

Josh Paler Lin és Leia Se egy videót is készített a boltban, ahogy a sorok között sétálgatnak, és azt próbálgatják, vajon a vásárlók észreveszik-e az átverést. A nő arcát olyan kék színűre festették, mint a mindenki által ismert és használt kék szájmaszk színe, még a fehér szegélyt és a gumipántot is odapingálták (lapozz a videóhoz):

Miután a videó elterjedt a neten, és rengetegen felháborodtak miatta, az indonéziai bevándorlási hivatal elkobozta a pár útlevelét, és fontolóra vették a kitoloncolásukat. Mint kiderült, a Josh nevű férfi tajvani, a Leia nevű nő pedig orosz.

A bali rendőrség illetékese szerint az influenszerek nemcsak szabálysértést követtek el, hanem szándékosan provokáltak, ezért helyénvaló, ha nemcsak pénzbírsággal, hanem az országból való kiutasítással sújtják őket.

Az eset után a két influenszer kiposztolt egy videót, amelyben egy jogi team társaságában bocsánatot kérnek a festett szájmaszkos akcióért.

Ebben már maszkot viselnek, és azt mondják, hogy ők csak szórakoztatni szerettek volna a videóval, nem volt céljuk, hogy bárkit arra buzdítsanak, hogy ne viseljen maszkot. Azt is közölték, hogy nem voltak tisztában a tettük következményeivel, és tudomásul veszik a jogi eljárás leendő eredményét.

(Unilad)

(Kiemelt kép: Instagram/niluhdjelantik)

Még több botrány, amit influenszerek okoztak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top