nlc.hu
Trend

Pokol: menyasszonyi ruhába öltözött a vendég

Vendégként felvett egy menyasszonyi ruhát az esküvőre, kiakadt az internet

Kevés sértőbb dolog van annál egy esküvőn, mint amikor egy vendég menyasszonyi ruhát vesz fel. Ilyenkor nem árt számolnia a többi ember haragjával.

Íratlan szabálya az esküvői vendégeskedésnek, hogy a leglátványosabb ruhát mindig a menyasszonynak kell viselnie. Mivel az esküvői ruhákat látványosságban nagyon nehéz lepipálni, ez szinte adja magát, és csak egy módon lehet biztosan túltenni rajta: ha a vendég is menyasszonyi ruhában érkezik. De miért tenne valaki ilyet? Jó kérdés. Mindenesetre ez a vendég megtette, és utána legszívesebben letépték volna az emberek a fejét a világhálón – írta meg a Yahoo ausztrál lifestyle oldala.

A ruha, ami bajt okozott (fotó: Reddit)

A ruha, ami bajt okozott (Fotó: Reddit)

A fotó – a vendég arca nélkül – a Redditre került fel, ahol az ilyesmire kiéhezett tömegek azonnal nekimentek dühükben. A nép biztos volt abban, hogy ez nem lehetett véletlen, és a vendég szántszándékkal vett fel ilyen ruhát, ezért szerintük minden haragot megérdemel. Te már találkozták hasonló illetlenséggel egy esküvőn?

Esküvői ruhák, melyek kicsapták a biztosítékot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top